Autodesk uvádí software Factory Layout Optimization pro AutoCAD

[Tisková zpráva] Nová technologie dostupná na Autodesk Labs zvyšuje efektivitu navrhování továrních hal a výrobních zařízení díky možnosti změn v reálném čase

PRAHA, 6. prosince 2010 – Společnost Autodesk, světový lídr v oblasti 3D návrhového, konstrukčního a animačního softwaru, oznámila dostupnost Factory Layout Optimization pro AutoCAD. Nová technologie, která je uživatelům k dispozici zdarma* na Autodesk Labs, umožňuje průmyslovým inženýrům a návrhářům továrních zařízení přicházet s efektivnějšími návrhy pro pohyb výrobního materiálu. Tato nadstavba řešení AutoCAD pomáhá výrobním společnostem aplikovat štíhlejší výrobní metody, redukovat odpad a zvyšovat produktivitu celého výrobního zařízení.

Co je Factory Layout Optimization pro AutoCAD: Funkcionalita Factory Layout Optimization umožňuje průmyslovým inženýrům a návrhářům továrních zařízení vzít existující 2D návrhy vytvořené v AutoCADu a definovat cesty a body materiálových toků uvnitř továrny. Nová technologie poskytuje možnost zpětné vazby v reálném čase pro optimalizaci pohybu výrobního materiálu, což umožňuje přesnější vyhodnocení více scénářů již ve fázi návrhového procesu. Technologie může být aplikována na nové nebo existující 2D návrhy vytvořené v softwarech AutoCAD 2011, AutoCAD Architecture 2011, AutoCAD Mechanical 2011 a Autodesk Factory Design Suite 2011.

„Tato technologie je zajímavým doplňkem našeho softwarového portfolia zaměřeného na návrhy továren,“ řekl Scott Reese, senior director Autodesk Manufacturing Industry Group. „Funkcionalita Factory Layout Optimization umožní našim zákazníkům z výrobního sektoru eliminovat z jejich návrhových procesů postupy typu „pokus-omyl“ a mít větší důvěru ve svá rozhodnutí.“

Dostupnost: Factory Layout Optimization pro AutoCAD bude dostupná na Autodesk Labs po omezenou dobu. Factory Layout Optimization pro AutoCAD je kompatibilní se softwarem AutoCAD 2011, AutoCAD Architecture 2011, AutoCAD Mechanical 2011 a Autodesk Factory Design Suite 2011 – jak ve 32bitových tak v 64bitových verzích. Uživatelské rozhraní Factory Layout Optimization pro AutoCAD je v angličtině, ale technologie samotná je kompatibilní se všemi ne-anglickými verzemi podporovaných aplikací.

O společnosti Autodesk

Autodesk, Inc. je světový  lídr v oblasti 3D návrhového, technického a animačního softwaru pro výrobu, stavebnictví, média a zábavu. Software od Autodesku pro návrh, vizualizaci a simulaci svých nápadů využívají zákazníci z odvětví strojírenství a výroby, architektury, stavebnictví, médií a zábavy – včetně 15 posledních vítězů filmových Oscarů (Academy Award) za nejlepší vizuální efekty. Od uvedení aplikace AutoCAD v roce 1982 nabízí Autodesk nejširší portfolio moderních softwarových aplikací pro globální trh. Další informace o společnosti Autodesk najdete na webu www.autodesk.cz.

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Sat novinky: Je tu Sky Sport News HD

Podnikatel.cz: Snížení DPH na 15 % se netýká všech

Snížení DPH na 15 % se netýká všech

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?