Avaya představuje pobídky pro distribuční partnery Nortelu

[Tisková zpráva] Distribuční partneři Nortelu jsou zváni ke vstupu do programu nabízejícího unifikované komunikace, kontaktní centra a řešení pro malé a střední firmy

Pondělí, 15. června 2009 – Basking Ridge, N.J. – Společnost Avaya, přední světový poskytovatel systémů, aplikací a služeb pro obchodní komunikaci, dnes představila nový program pro integraci prodejců společnosti Nortel do programu Avaya Business Partner. Partneři Nortelu, kteří vstoupí do programu Avaya, získají veškeré nezbytné prostředky, aby mohli rychle dodávat inovativní řešení Avaya pro Unified Communications a kontaktní centra do malých, středních a velkých firem po celém světě.

Avaya nedávno představila přelomovou architekturu Unified Communications Avaya Aura™, která zjednodušuje komplexní komunikační sítě a nabízí zákazníkům významnou návratnost investic. Navíc společnost pokračuje v nasazování strategie High-Touch Channel-Centric, která výrazně urychlí růst firmy prostřednictvím nepřímého prodeje. Díky globálnímu zájmu o nová řešení Avaya a své strategie orientované na distributory je společnost v ideální pozici pro využití nových růstových příležitostí.

Avaya zve distribuční partnery Nortelu, aby se vstupem do programu Avaya Business Partner zapojili do této nové éry komunikací. Distribuční partneři Nortelu získají okamžitou podporu pro školení, obchod, marketing a služby, aby rychleji uspěli na trhu, navíc obdrží bonusy za každého nového zákazníka a objednávku produktů Avaya.

„Pro distribuční partnery Nortelu je to příležitost, aby rozšířili svoji nabídku o produktovou řadu Avaya, včetně platformy Avaya Aura,“ řekl Todd Abbott, senior viceprezident společnosti a prezident divize Field Operations. „Unified Communications a kontaktní centra rozšiřujeme do nových oblastí pomocí jedné z nejvíce inovativních komunikačních platforem na trhu. Toto je příležitost pro rychlé vybudování vztahu s Avaya a získání nových zakázek u zákazníků, kteří plánují konsolidaci svých infrastruktur v rámci nejpokročilejšího modelu architektury řešení.“

V oblasti EMEA zatím vstoupilo během několika posledních měsíců do programu Avaya Business Partner více než 90 bývalých distribučních partnerů společností Nortel a Siemens. V programu Avaya Business Partner nyní působí po celém světě více než 16 000 firem. Společnosti, které mají zájem o vstup do programu Avaya Business Partner, mohou získat více informací na http://www.ava­ya.com/gcm/mas­ter-usa/en-us/partnereco­system/index.htm

O společnosti Avaya
Společnost Avaya je předním světovým dodavatelem podnikových komunikačních systémů. Poskytuje řešení Unified Communications, kontaktních center a související služby přímo i prostřednictvím partnerů předním firmám a organizacím celého světa. Podniky všech velikostí tak díky znalostem Avaya mohou zvýšit úroveň efektivity, spolupráce, zákaznických služeb i konkurences­chopnosti. Více informací naleznete na webových stránkách Avaya: http://www.ava­ya.com .

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).