AVE CZ používá helpdeskové řešení od KAKTUS Software

26. 11. 2009

[Tisková zpráva] Praha, 25. listopadu 2009 – Společnost KAKTUS Software, poskytovatel softwarových řešení a služeb v oblasti informačních technologií, oznámila, že úspěšně dokončila projekt helpdeskového řešení pro společnost AVE CZ odpadové hospodářství, s.r.o. (www.avecz.cz). Implementované helpdeskové řešení je postaveno na platformě Microsoft Office SharePoint 2007.

Společnost KAKTUS Software poskytla komplexní služby zahrnující analýzu potřeb klienta, návrh nového řešení, přizpůsobení konkrétním požadavkům zákazníka a samotné nasazení celého řešení. V rámci úprav systému byla mimo jiné implementována podpora přijímání požadavků e-mailem a bylo upraveno workflow procesního řízení požadavků.

Systém byl dále rozšířen o další funkcionality, které například umožňují zadání požadavku externím partnerem, vytvoření nových pohledů a customizace pohledů existujících, modifikaci workflow v rámci zasílání notifikací a automatické načítání dat o autorovi z Active directory. Grafické řešení helpdesku bylo upraveno podle požadavků společnosti AVE CZ odpadové hospodářství.

„Nové řešení od společnosti KAKTUS Software nám poskytlo větší flexibilitu a možnosti při řízení incidentů,“ řekl Jan Svatoš, ředitel IT ve společnosti AVE CZ odpadové hospodářství. „Efektivnější řízení uživatelských požadavků a jejich evidence nám umožňuje řešit problémy rychleji a zvýšit produktivitu pracovníků, kteří se tak mohou plně věnovat své hlavní pracovní činnosti a nikoliv řešení technických záležitostí.“

Pro potřeby společnosti AVE CZ bylo použito řešení HelpDesk pro Microsoft Office SharePoint Server 2007. Jedná se o systém, který umožňuje přehledným a komfortním způsobem zaznamenávat požadavky uživatelů a následně je díky interním procesům pomáhá řešitelům vyřešit.

O AVE CZ odpadové hospodářství
AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. je dceřinou společností předního rakouského infrastrukturního koncernu společnosti Energie AG Oberösterrich podnikající v oborech výroba a distribuce elektrické energie a tepla, zásobování pitnou vodou a odpadové hospodářství. Na českém trhu působí AVE CZ již od roku 1993. AVE CZ poskytuje ekologické služby orientované na zákazníka a šetřící zdroje. Koncentruje se na základní obory působnosti v souladu s řetězem tvorby hodnot – sběr, transport, třídění, úprava, recyklace a odstranění odpadu všeho druhu. V současné době patří společnost AVE CZ mezi 3 největší firmy působící v oblasti odpadového hospodářství po celé České republice. Více informací o společnosti lze nalézt na www.avecz.cz.

O KAKTUS Software
KAKTUS Software je dynamicky se rozvíjejícím softwarovým developerem. Od svého založení v roce 1997 poskytuje profesionální služby a vyvíjí technologicky vyspělý software s hlavním důrazem na systémy založené na internetových a intranetových technologiích. V rámci vývoje softwaru společnost KAKTUS Software úzce spolupracuje s předními technologickými partnery, mezi které patří například společnosti Microsoft a Oracle. Svá řešení poskytuje podnikům a organizacím z nejrůznějších odvětví. Portfolio zákazníků je velmi široké a zahrnuje nejen střední podniky, ale také giganty z oborů telekomunikací, obchodu, pojišťovnictví, logistiky, dopravy i státní správy apod. Více informací o společnosti lze nalézt na www.kaktus.cz.

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...