AVerMedia přichází s kompletním řešením pro iPad TV

25. 11. 2010

[Tisková zpráva] Novinky AVerMedia HD HomeFreeTM Duet a přehrávač HomeFree Player (dostupný na Apple App Store) pro digitální TV v zařízeních Apple iPad

19 Listopadu 2010 – AVerMedia Technologies, Inc., jeden z čelných poskytovatelů multimediálních technologií, dnes oficiálně představuje kompletní řešení pro příjem a sledování živé digitální TV na zařízeních Apple iPad.

Síťový televizní  tuner HomeFree Duet nyní umožňuje všem uživatelům zařízení iPad, kteří si z Apple App Store stáhnou přehrávač HomeFree Player, sledovat živou digitální TV v rámci vlastní domácí bezdrátové sítě. Tuner vysílá TV signál do všech zákoutí Vašeho domova a není třeba jej připojovat k žádnému počítači.

Po připojení HomeFree Duet k bezdrátovému síťovému routeru a zdroji TV signálu je živá digitální TV v plné kvalitě streamována do iPadů*, nebo notebooků a PC běžících v prostředí Windows. Pro přehrávání signálu slouží aplikace HomeFree Player. Zařízení je vybaveno dokonce dvěma tunery, a tak lze sledovat různé TV programy až na dvou iPadech současně.

Intuitivní do­tykové  rozhraní přeh­rávače HomeFree Player zajišťuje uživatelům zařízení iPad kompletní informace o jednotlivých stanicích a podporu elektronického programového průvodce. Programy je možné přepínat pouhým pohybem prstů po displeji iPadu. V přehrávači je možné pořizovat screenshoty ze sledovaných TV pořadů a navíc je rovnou sdílet s Vašimi přáteli na sociálních sítích.

Slovy Dr. Allana Yanga, generálního ředitele společnosti AverMedia, "byl vyslyšen zvýšený zájem uživatelů o digitální TV tuner, začleněný do domácí multimediální síťové struktury. A my jsme velmi rádi, že můžeme představit toto jedinečné ucelené síťové řešení iPad TV a rozšířit tak nabídku podporovaných zařízení pro příjem TV signálu.”.

Přehrávač HomeFree Player pro iPad bude od poloviny prosince roku 2010 dostupný ke stažení z Apple App Store všem uživatelům produktů HomeFree Duet. Cena byla stanovena na €3.99 EUR.

Pro další informace o produktu HomeFree Duet a přehrávači HomeFree Player pro iPad navštivte:

*  HomeFreeTM Duet umožňuje streamování HD videa až do rozlišení 1080p; iPad podporuje pouze standartní SD video kvalitu.

O společnosti AVerMedia

Společnost AVerMedia Group (www.avermedi­a.com) je klíčovým hráčem na poli digitálních multimediálních video technologií. Mimo vlastní výrobu kompletní řady TV tunerů a osobních video nahrávacích zařízení se AVerMedia zaměřuje i na hardware a software DVR kamerových bezpečnostních systémů, dokument kamery, střižny digitálního videa, TV foto prohlížeče a převaděče signálu z TV do PC. Díky tomu nacházejí produkty společnosti AVerMedia uplatnění jak v soukromé, tak i komerční, nebo vzdělávací sféře. AVerMedia usiluje o maximální přínos v oblasti zábavního průmyslu a komunikačních prostředků. Společnost byla založena roku 1990 a od roku 2000 je veřejnou akciovou společností. Vysoké kvality všech produktů AVerMedia je dosaženo v souladu s nejpřísnějšími standardy ekologicky šetrné výroby.

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube