AVerMedia ke svým TV tunerům přidává službu SnugTV Online

29. 6. 2010

[Tisková zpráva] Díky SnugTV mohou uživatelé sledovat své televizní kanály, kdekoli se připojí k internetu

Praha, 28. června 2010 – AVerMedia Technologies, Inc., přední poskytovatel digitálních multimediálních technologií, ohlašuje dostupnost služby SnugTV Online. Tato služba vylepšuje TV tunery AVerMedia o nové, pokročilé funkce a sledování televizních programů přenáší na zcela novou úroveň. Uživatelé TV tunerů se mohou prostřednictvím služby SnugTV dívat na své televizní programy v prostředí internetového prohlížeče bez omezení prostorem či časem. V okamžiku, kdy na svůj počítač nainstalují aplikaci SnugTV Station, vytvoří z něj zdroj streamovaného televizního vysílání.

Uživatelé SnugTV mohou sledovat televizní programy ve vysoké kvalitě streamované ze SnugTV Station rovněž ve své domácí síti. To znamená, že pro sledování televizních programů v různých místnostech již není nutné v bytě instalovat TV kabely.

Nová generace televizních tunerů AVerMedia, vedoucí značky v odvětví, splňuje požadavky SnugTV Station. Řada uživatelsky přátelských rysů, jako je SnugConnect, elektronický průvodce programem EPG nebo SnugTV Mobile pomáhají řešit problémy s nastavením sítě, řeší plánování nahrávání a dovolují využívat služby SnugTV na mobilních zařízeních.

SnugConnect využívá technologii host- relay. Díky tomu nemusí uživatelé řešit problémy s konfiguraci internetového připojení při vytváření a sledování jejich osobních SnugTV kanálů. S využitím SnugConnect mohou uživatelé snadno sledovat televizi on-line bez složitých nastavení sítě.

Další vynikající vlastností SnugTV je elektronický programový průvodce (EPG). Ten obsahuje podrobné informace o programu a harmonogramu vysílání. Kromě toho také poskytuje funkci online nahrávání – zajistí jak nahrávání programu, tak i jeho pozdější sledování ze záznamu. Již nikdy nikdo nemusí zmeškat svůj oblíbený pořad.

SnugTV je možné sledovat nejen na stolních počítačích či noteboocích. Uživatelé smartphonů mohou pro sledování vysílání a nahrávání pořadů přímo ze svého mobilního telefonu využít AVerMedia SnugTV Mobile. Podporovány jsou sítě 3 / 3,5G, Wi-Fi a WiMAX. Sledování televizních programů, zejména naladěných doma, na mobilních zařízeních se tak stává realitou. I v této oblasti je AVerMedia vedoucí společností, která otevírá nové možnosti multimédií a zábavy.

Varianty služby a její ceny
Služba SnugTV je nabízena ve třech variantách. Ve verzi Regular je bezplatná a slouží pro základní využití služby. Verze Gold je určena pro ty uživatele, kteří nevyžadují možnost sledovat vysílání na mobilních zařízeních. Platinum pak slouží náročným uživatelům, kteří plně využijí všechny možnosti svého osobního televizního vysílání.

Aver

O společnosti AVerMedia Technologies,
AVerMedia (www.avermedia.com) je technologický lídr v oblasti digitálních multimedií. Kromě kompletní sady TV tunerů a produktů určených k záznamu a úpravám digitálního obrazu nabízí rovněž řadu dalších zařízení, jako jsou TV boxy, převaděče signálu z PC na televizi či Document Camera, sloužící k prezentaci i velmi malých předmětů na velkém plátně. Výrobky AVerMedia jsou určeny pro koncové spotřebitele i pro firmy a vzdělávání. AVerMedia rovněž nabízí partnerství PC ODM pro rozvoj technologií i pro integraci aplikací.

O SnugTV
Webové stránky SnugTV byly vytvořeny v říjnu 2008 a jejich jádrem jsou multimediální a technologie a nástroje sloužící ke streamingu videa po internetu společnosti AVerMedia Technologies, Inc. Poslání a cíle našich služeb jsou následující:

• Prostřednictvím pokročilých technologií a komplexních interaktivních služeb umožnit uživatelům sledovat živé televizní vysílání se špičkovou multimediální zábavou
  • Propojit svět spotřební elektroniky a síťových služeb a stát se tak přední světovou multimediální platformou služeb pro širokopásmové televizní a audiovizuální služby.

AVerMedia Technologies, Inc. přijímá obchodní model otevřeného koncového zařízení a je otevřená všem výrobcům televizních přijímačů, mobilních telefonů, set top boxů a další spotřební elektroniky i poskytovatelům obsahu k diskusi o integraci technologií a obchodní spolupráci.

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Vitalia.cz: Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné

Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Podnikatel.cz: Italové dělají mozzarellu z mléka z Česka

Italové dělají mozzarellu z mléka z Česka

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: V SAPĚ našli nelegální porážku kachen

V SAPĚ našli nelegální porážku kachen

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny