AVG Technologies slaví deset let AVG FREE – otevření nového výzkumného centra v České republice

[Tisková zpráva] Nové brněnské prostory společnosti se stanou střediskem pro vývoj software dostupného po celém světě

AMSTERODAM – 23. listopadu 2010 – AVG Technologies, výrobce světově nejpopulárnějšího volně dostupného antivirového softwaru, dnes oznámil otevření svého nového výzkumného centra a kancelářských prostor v komplexu Spielberk Office Centre v Brně v České republice. Moderní centrum se nachází ve třech budovách, ve kterých bude pracovat přibližně 400 zaměstnanců s možností dalšího rozšíření podle potřeby.

Toto nové výzkumné centrum nám pomůže ve stálém náboru nejschopnějších, nejvzdělanějších a nejzkušenějších lidí, kteří nám pomohou v našem globálním růstu. V tomto úsilí chceme využít našeho postavení prvotního světového poskytovatele volně dostupného antivirového software a jedné z největších světových bezpečnostních firem,” řekl J. R. Smith, generální ředitel AVG Technologies. „Věříme, že tento nejmodernější areál podpoří nejen naše hodnoty v oblastech inovace, týmové práce a efektivity, ale i potenciál k dalšímu růstu softwarového průmyslu v České republice.”

Brno má pozoruhodnou infrastrukturu a naše výzkumné a vývojové týmy v regionu jsou plné prvotřídních talentů,” dodal Karel Obluk, technický ředitel AVG Technologies. „Blízké univerzity produkují jedny z nejlepších absolventů v oblasti technologií a software na světě.”

AVG Technologies oslaví otevření svých nových prostor uvítací recepcí 23. listopadu 2010. V rámci slavnostního večera bude Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek předán šek v hodnotě 100 000 Kč, kterým společnost AVG Technologies přispěje k podpoře léčby onkologicky nemocných pacientů a jejich rodinám.

Jsme vděční za podporu od společnosti AVG,“ řekla Martina Šmuková, prezidentka Nadačního fondu Krtek. „Tento dar nám umožní i nadále poskytovat tu nejlepší péči na dětském onkologickém oddělení v Brně. Kromě toho nám jistě pomůže vykouzlit úsměvy na tvářích dětí, o které se staráme.“

Zůstaňte v kontaktu s AVG

Pro aktuální  zprávy sledujte AVG na Twitteru: http://twitter­.com/officialAV­Gnews

Nové trendy a analýzy ze světa bezpečnosti sledujte na blogu AVG: http://blogs.av­g.com a http://small-business.blog­.avg.com/

Staňte se fanouškem AVG na Facebooku: http://www.fa­cebook.com/AV­GFreeCZ

Následujte nás na LinkedIn www.linkedin.com/com­pany/avg

O společnosti AVG Technologies

www.avg.cz

AVG Technologies je přední meziná­rodní poskyto­vatel bezpečnostních řešení. Produkty se značkou AVG chrání 110 milionů počítačů v domácnostech i firmách v celkem 170 zemích světa před stále rostoucím objemem různých typů škodlivého kódu. Společnost se sídlem v nizozemském Amsterdamu má téměř dvě desetiletí zkušeností s bojem proti internetovému zločinu a také jednu z nejmodernějších laboratoří pro detekci internetových hrozeb. AVG Technologies nabízí i volně dostupnou verzi, kterou lze bezplatně stáhnout z internetu, čímž umožňuje začínajícím uživatelům získat základní antivirovou ochranu. Zvýšit úroveň bezpečnosti ve verzi pro jednoho nebo více uživatelů je jednoduché a bez velkých nákladů. Společnost disponuje celosvětovou sítí téměř 6 000 prodejců, partnerů a distribučních týmů včetně Amazon.net, CNET, Cisto, Ingram Micro, Play.com, Wal-Mart a Yahoo!

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Měšec.cz: Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Měšec.cz: Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Stavební spoření: alternativa i pro seniory