AVG Technologies spouští Business Resource Center

[Tisková zpráva] Výzkum společnosti odhalil rozpor mezi povědomím o bezpečnosti a úrovní ochrany malých a středně velkých podniků. Jeden ze sedmi malých podniků není chráněn proti bezpečnostním IT hrozbám

Amsterodam – 29. listopadu 2010 – AVG Technologies, výrobce antivirových bezpečnostních produktů pro uživatele a malé a středně velké podniky (MSP), dnes oznámil spuštění svého online centra Business Resource Center. Business Resource Center poskytuje majitelům malých a středně velkých podniků a IT manažerům informační průvodce, blogy, videa, ukázky a nástroje, které jim pomohou chránit své podniky před internetovými a síťovými bezpečnostními hrozbami.

Centrum Business Resource Center společnosti AVG bylo navrženo v reakci na zprávu AVG SMB Market Landscape 2010, která ukazuje, že 83 procent dotázaných podniků uznalo potřebu chránit se proti internetovým bezpečnostním hrozbám. Překvapivě vysoký podíl (jedna ze sedmi společností) nevyužívá žádné IT bezpečnostní řešení. Centrum Business Resource Center vyvinuté ve spolupráci s GFK Roper je na poli internetové bezpečnosti a antivirů určeno pro potřebu malých a středně velkých podniků. Na stránkách si můžete stáhnout průvodce AVG Small Business Security, který malým a středně velkým podnikům představuje návrh na vytvoření efektivního a bezpečného podnikatelského prostředí. Stránka také nabízí malým a středně velkým podnikům živé blogy s aktuálními komentáři a zpravodajstvím o nových hrozbách.

Pro ty, kteří rádi pracují interak­tivně, nabízí centrum Business Resource Center podporu prodeje po telefonu nebo emailu, aby se malým a středně velkým podnikům dostalo nejvhodnější rady pro jejich podnikání. Také poskytuje případové studie, výukové programy a návody, z nichž mnohé jsou doplněny instruktážními nahrávkami.

Jak ukazuje náš výzkum, malé podniky zcela chápou, že hrozby zabezpečení internetu pro ně mohou být nebezpečné. Nemají však zřejmě dostatek času či prostředků, aby se adekvátně chránily před kyberzločinci, kteří se mohou pokusit společnosti ukrást cenné informace,” řekl Robert Gorby, ředitel SMB Propositions, AVG Technologies. „Centrum Small Business Resource Center společnosti AVG je určeno k vzdělávání vlastníků malých a středně velkých podniků a k poskytování velkého množství zdrojů určených k ochraně před internetovými hrozbami.“

Small Business Resource Center společnosti AVG najdete na webových stránkách: <a>www.avgatwor­k.com nebo www.avgatwork­.co.uk

Zůstaňte v kontaktu s AVG

O společnosti AVG Technologies

www.avg.cz

AVG Technologies je přední meziná­rodní poskyto­vatel bezpečnostních řešení. Produkty se značkou AVG chrání 110 milionů počítačů v domácnostech i firmách v celkem 170 zemích světa před stále rostoucím objemem různých typů škodlivého kódu. Společnost se sídlem v nizozemském Amsterdamu má téměř dvě desetiletí zkušeností s bojem proti internetovému zločinu a také jednu z nejmodernějších laboratoří pro detekci internetových hrozeb. AVG Technologies nabízí i volně dostupnou verzi, kterou lze bezplatně stáhnout z internetu, čímž umožňuje začínajícím uživatelům získat základní antivirovou ochranu. Zvýšit úroveň bezpečnosti ve verzi pro jednoho nebo více uživatelů je jednoduché a bez velkých nákladů. Společnost disponuje celosvětovou sítí téměř 6 000 prodejců, partnerů a distribučních týmů včetně Amazon.net, CNET, Cisto, Ingram Micro, Play.com, Wal-Mart a Yahoo!

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

DigiZone.cz: Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Zdeněk Gerlický: nový ředitel nangu.tv

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů pro podnikatele

Změny v daních z příjmů pro podnikatele

DigiZone.cz: Vedení ČRo: personální změny od ledna

Vedení ČRo: personální změny od ledna

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Lupa.cz: Teletext je „internetem hipsterů“

Teletext je „internetem hipsterů“

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo