AVG Technologies upevňuje svou pozici ve Francii

19. 4. 2010

[Tisková zpráva] V rámci akvizice firmy Square, exkluzivního distributora AVG Technologies od roku 2001, upevňuje AVG své postavení na francouzském trhu

AMSTERDAM, 19. dubna, 2010 – Společnost AVG Technologies, výrobce světově nejpopulárnějšího, volně dostupného antivirového programu pro nekomerční účely, oznámila koupi firmy Square, současného exkluzivního distributora francouzské verze antivirového programu AVG a také otevření své francouzské pobočky. Od roku 2001 byly exkluzivně v celé Francii a dalších frankofonních zemích distribuovány produkty AVG firmou Square – prostřednictvím internetové stránky avgfrance.com a sítí specializovaných dealerů. Více než 110 milionů uživatelů po celém světě chrání své počítače a sítě volně dostupnými nebo placenými produkty společnosti AVG. V současnosti má AVG Technologies téměř 6000 partnerů, distributorů a dealerů po celém světě; 800 z nich se nachází na území Francie a Korsiky. Ve Francii, kde celkový počet počítačů dosahuje téměř jednoho milionu, je více než 150 000 jejich uživatelů chráněno produkty AVG. Centrála firmy Square, nyní známá jako AVG Technologies France, sídlí ve městě Anglet na jihozápadě Francie.

„Rozhodnutí o koupi firmy Square a zřízení poboček AVG ve Francii bylo logickým krokem. Firma Square dlouhodobě buduje naši pozici na francouzském trhu a akvizice ještě více upevní naše postavení v tomto regionu,” řekl J. R. Smith, generální ředitel AVG Technologies. “Výrazný úspěch AVG jak u běžných uživatelů, tak u maloobchodníků, administrativních pracovníků, místních orgánů a dalších organizací nadále dokazuje, že řešení od AVG je špičkové jak z hlediska kvality, tak i výkonu a ceny.”

„Z akvizice Square společností AVG Technologies mám radost, protože Francie pro nás znamená klíčový trh,” řekl Thierry Bonhomme, někdejší generální ředitel Square a současný generální manažer AVG Technologies France. „Toto spojení nám dovolí podstatně rychleji expandovat, zvýšit náš podíl na trhu a zlepšit služby poskytované našim zákazníkům – je to velmi motivující období.”

“Významnou měrou jsme tohoto úspěchu dosáhli díky naší partnerské síti, tedy těm, kdo denně využívají výhod, které jim poskytují marketingové programy spjaté s řešením AVG,“ dodal Smith.

AVG je čtvrtým největším poskytovatelem antivirových řešení podle množství nainstalovaných programů v rámci uživatelské základny, očekává další růst v roce 2010 a chystá se reagovat na potřeby světových trhů prostřednictvím expanze svých technologií. Společnost bude zároveň poskytovat i různojazyčné varianty svých produktů a zvyšovat jejich kompatibilitu s operačními systémy. AVG pevně věří, že základní internetová bezpečnost by měla být zdarma, proto pokračuje v masivní nabídce nejpopulárnějšího, volně dostupného řešení. AVG se soustavně zaměřuje na inovace a zvyšuje ochranu svých řešení proti počítačovým virům, a stejně tak i proti výskytům internetových hrozeb a malware. AVG nabízí ochranu v reálném čase proti všem internetovým hrozbám, a to díky své jedinečné, volně dostupné technologii AVG LinkScanner. Také poskytuje účinnou ochranu osobních dat prostřednictvím IDP modulu. AVG je svým zákazníkům stále nablízku prostřednictvím webové technické podpory, která je k dispozici zdarma 7 dní v týdnu.

DigiZone.cz: ČT láká na jarní programové tipy

ČT láká na jarní programové tipy

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Nahradí sluch, ale zvuk je zcela jiný

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky