Azlan nabízí mimořádnou službu SMARTservis

1. 11. 2010

[Tisková zpráva] Praha, 1. 11. 2010 – Azlan, jedna z divizí společnosti Tech Data Distribution, nabízí svým partnerům unikátní službu SMARTservis. Partneři tak mohou využít maximální podporu pro všechna zařízení od Cisco Systems 24 hodin denně po celý rok. Zakoupením služby získávají také přístup k aktualizacím operačních systémů, technickou podporu při řešení problémů a především možnost výměny zařízení kus za kus (Onsite) přímo v lokalitě svého zákazníka.

Součástí služby je i evidence seznamu sepisovaných zařízení, včetně přístupu ke kompletnímu souboru informací o produktech a nástrojích správy sítě.

SMARTservis poskytuje partnerům podporu při zajištění dostupnosti sítě jejich zákazníka. Díky rychlým reakcím v případě poruchy zařízení, může partner nabídnout zákazníkům vyšší úroveň zabezpečení celé instalované báze.

Součástí služby je:

• přístup k aktualizacím softwaru – operační systém CISCO (IOS)
  • ServiceDesk (SD), který zajistí odbornou pomoc přímo s technickým centrem CISCO
  • výměna zařízení v případě poruchy (včetně up-load záložní konfigurace)
  • režim SLA – v případě nedodržení stanoveného času může klient nárokovat vůči společnosti Tech Data Distribution sankce
  • možnost reportingu – předložení seznamu závad/TT
  • komunikace v českém jazyce
  • poskytování servisu nonstop
  • působnost na celém území České republiky

Klienti mohou vybírat mezi několika druhy služeb podle svých vlastních požadavků na rychlost odezvy a reakce. Společnost Tech Data navíc umožňuje domluvit si své vlastní nastavení podle potřeb zákazníka.

Partneři mohou kdykoli jednoduše nahlásit svůj problém telefonicky, e-mailem nebo prostřednictvím webového rozhraní. Společnost Tech Data jim po celou dobu garantuje okamžité a přesné informování o stavu řešení – zda byl případ přijat, co se s ním právě děje, jaké budou další kroky, konečné vyhodnocení průběhu a ukončení servisního zásahu.

Zvýhodněné podmínky platí pro partnery také v případě doplňkových služeb. Tech Data Distribution nabízí konzultaci nad návrhy řešení LAN/WAN, možnost testování zařízení v profesionální laboratoři, zapůjčení zařízení k partnerovi nebo zákazníkovi, stejně jako instalaci zařízení Onsite.

Službu SMARTservis mají v Azlanu na starosti vedoucí obchodní jednotky Cisco Karel Šťastný, product manager Vít Martinec a konzultant Jakub Tikovský. Více informací o Azlanu hledejte na www.azlan.cz, o společnosti Tech Data na www.techdata.cz a www.techdata.sk.

O společnosti Tech Data Distribution¨
Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, která je od roku 1999 vlastněna americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. Společnost dosáhla v roce 2008 obratu 6,4 mld. Kč.

O společnosti Tech Data Corporation
Společnost Tech Data Corporation (NASDAQ GS: TECD), založená v r. 1974, je předním distributorem produktů informačních technologií, s více než 100 000 zákazníky ve více než 100 zemích po celém světě. Obchodní model společnosti umožňuje poskytovatelům řešení, výrobcům a vydavatelům efektivněji prodávat své produkty a podporovat koncové uživatele od malých a středních firem (SMB) až po velké podniky. Společnost se umístila v žebříčku Fortune 500 na 109. místě a dosáhla tržeb ve výši 22,1 mld. USD za poslední fiskální rok, který skončil 31. ledna 2010. Více informací najdete na: www.techdata.com

Lupa.cz: Levný tarif pro Brno nebude. Radní: je to kartel

Levný tarif pro Brno nebude. Radní: je to kartel

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?