Azlan pomáhá resellerům získávat kontrakty na obnovu služeb společnosti Cisco

5. 5. 2009

[Tisková zpráva] Praha, 4. 5. 2009 – Divize Azlan společnosti Tech Data pomůže resellerům identifikovat a získat nové kontrakty na obnovení služeb zákazníkům společnosti Cisco.

Služba, kterou společnost Azlan poskytuje zdarma všem registrovaným partnerům společnosti Cisco, informuje měsíčně resellery o kontraktech, jejichž trvání vypršelo v posledních 30 dnech, nebo které v nejbližších 30 dnech vyprší.

David Harvey, ředitel Cisco Business Europe pro Azlan, říká, že tato služba, na jejímž vytvoření spolupracovala společnost Azlan se společností Cisco více než šest měsíců, znamená vzhledem k dnešní ekonomické atmosféře velký přínos pro resellery. „Obnova služeb představuje pro resellery produktů Cisco značný obchodní potenciál. Málo resellerů mělo dříve možnost systematicky kontrolovat klientské kontrakty. Náš systém jim teď umožní nepřijít o příležitosti prohlubovat vztahy se svými zákazníky.“

V případě, že reseller identifikuje možnost obnovy služeb Cisco u potenciálního zákazníka, může vygenerovat požadavek prostřednictvím Azlanu buď přímo kontaktováním svého account managera, nebo pomocí on-line portálu. Proces obnovy všech kontraktů je jednoduchý a je možné je uzavírat on-line.

„Jsem moc ráda, že můžeme tuto atraktivní službu nabízet registrovaným partnerům společnosti Cisco i v České republice. Je to aktivita, která vznikla na základě analýzy potřeb našich obchodních partnerů a díky úzké dlouhodobé spolupráci se společností Cisco,“ řekla Michaela Modálková, ředitelka českého Azlanu.

O Azlanu
Azlan, divize společnosti Tech Data Corporation, je evropským lídrem v oblasti VAD distribuce síťových produktů, komunikace, midrange enterprise serverů, storage a softwarových řešení. Zabezpečujeme rychlou a cenově efektivní celoevropskou distribuci produktů a řešení pro vedoucí společnosti trhu, jakými jsou Cisco (NASDAQ: CSCO), IBM (NYSE: IBM), HP (NYSE: HP), VMware (NYSE: VMW) a Oracle (NasdaqGS: ORCL). Azlan poskytuje i další služby s přidanou hodnotou zahrnující rozvoj prodejního kanálu, marketingovou a obchodní podporu, tréninky a certifikace a finanční programy navržené pro výrobce a resellery pro rozvoj jejich obchodních příležitostí. www.azlan.com.

Azlan nyní pokračuje v budování 25leté historie společnosti jako součást Tech Data, která získala Azlan v roce 2003. Tech Data (NASDAQ:TECD) byla založena v roce 1974 a v současnosti je předním distributorem IT produktů s více než 100 000 zákazníky ve více než 100 zemích světa. Ve fiskálním roce 2008, který skončil 31. ledna 2009, Tech Data dosáhla obratu 24,1 mld. dolarů. www.techdata.com.

Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube