Barracuda Spam Firewall vítězí v hodnocení magazínu Windows IT Pro

[Tisková zpráva] Od svého založení v roce 2002 se společnost Barracuda Networks soustřeďuje na vývoj a výrobu výkonných, spolehlivých a snadno použitelných řešení v oblasti komunikace a síťové infrastruktury. Její produkty Barracuda Spam Firewall, Barracuda Web Filter, Barracuda IM Firewall, Barracuda Load Balancer a Barracuda Web Site Firewall se dostaly až na absolutní špičku ve své kategorii využití a po celém světě se pro ně rozhoduje stále více zákazníků.

Vysokou užitnou hodnotu zařízení Barracuda dokládá rovněž řada velmi prestižních ocenění, které od svého uvedení na trh získala od odborných magazínů i uživatelů. Nejnovější ocenění získala společnost Barracuda Networks od známého magazínu Windows IT Pro z vydavatelství Penton Media, jehož nezávislé recenze a hodnocení si v průběhu let získaly vysoké renomé u IT odborníků z celého světa.

V ostré konkurenci jiných zařízení Barracuda Spam Firewall koncem letošního července získal nejvyšší ocenění „2008 Editor’s Best Award“, které Windows IT Pro uděluje hardwarovým produktům, které kromě špičkových technických parametrů zákazníkům současně přinášejí nejlepší užitnou hodnotu.

Již na začátku tohoto roku byla společnost Barracuda Networks díky svým produktům nominována mezi mezi finalisty v hodnocení Excelence Awards, které provádí odborný časopis SC Magazine. Zmíněné výroční hodnocení má za úkol ocenit ta nejlepší a nejúspěšnější řešení z vybraných oblastí bezpečnosti informačních systémů. Definitivní výsledky byly zveřejněny letos v dubnu u příležitosti konání RSA Conference. Stejně jako i v minulých letech se řešení Barracuda Networks dostala na první příčky mezi řadou nominovaných produktů různých výrobců a Barracuda Spam Firewall získal ocenění „2008 SC Magazine Excellence Award“ v kategorii bezpečnostních řešení pro menší a střední firmy.

Další prestižní ocenění letos získal Barracuda Spam Firewall od odborného časopisu NetAdmin World Magazine, který vychází v Číně a obsahově se zaměřuje na profesionály z oblasti IT. NetAdmin World Magazine uspořádal v závěru loňského roku anketu mezi svými čtenáři, kteří měli sami zvolit řešení, které dokáže nejlepším způsobem odpovědět na jejich současné problémy a požadavky spojené se správou a provozem jejich IT systémů. V kategorii antispam řešení čtenáři za svého favorita jednoznačně zvolili Barracuda Spam Firewall. Samotní uživatelé na jednom z největších a nejrychleji se rozvíjejících IT trhů na světě tak opět potvrdili skvělé užitné vlastnosti produktu Barracuda Spam Firewall, který díky tomu od NetAdmin World Magazine získal ocenění „Most Popular Product“.

DigiZone.cz: R2B2 a Hybrid uzavřely partnerství

R2B2 a Hybrid uzavřely partnerství

DigiZone.cz: Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Optimedia: hybridní kampaň Nescafé

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?