Barracuda třikrát ve finále

[Tisková zpráva] Mezi uživateli i širokou odbornou veřejností si společnost Barracuda Networks postupně získala vysoké renomé díky svým výkonným, spolehlivým a snadno použitelným řešením z oblasti komunikace a síťové infrastruktury a především pak informační bezpečnosti. V současné době portfolio tvoří ucelená řada produktů, která zahrnuje zařízení Barracuda Spam Firewall, Barracuda Web Filter, Barracuda Message Archiver, Barracuda IM Firewall, Barracuda Web Application Controller, Barracuda Load Balancer, Barracuda Link Balancer a nejnověji také Barracuda Backup Solution a Barracuda SSL VPN.

Již na podzim letošního roku společnost Barracuda Networks překročila hranici 70 tisíc zákazníků z více než osmdesáti zemí po celém světě a kromě neustále se zvyšujících prodejů dokládá úspěšnost jejích řešení také řada velmi prestižních ocenění.

Na přelomu tohoto roku byla společnost Barracuda Networks díky svým produktům nominována mezi mezi finalisty v hodnocení Excelence Awards, které provádí odborný časopis SC Magazine. Zmíněné výroční hodnocení má za úkol ocenit ta nejlepší a nejúspěšnější řešení z vybraných oblastí bezpečnosti informačních systémů. Definitivní výsledky byly zveřejněny letos v dubnu u příležitosti konání RSA Conference. Stejně jako i v minulých letech se řešení Barracuda Networks dostala na první příčky mezi řadou nominovaných produktů různých výrobců a Barracuda Spam Firewall získal ocenění „2008 SC Magazine Excellence Award“ v kategorii bezpečnostních řešení pro menší a střední firmy.

Jedno z významných ocenění získala společnost Barracuda Networks rovněž od známého magazínu Windows IT Pro z vydavatelství Penton Media, jehož nezávislé recenze a hodnocení si v průběhu let získaly vysoké renomé u IT odborníků z celého světa. V ostré konkurenci jiných zařízení Barracuda Spam Firewall koncem letošního července získal nejvyšší ocenění „2008 Editor’s Best Award“, které Windows IT Pro uděluje hardwarovým produktům, které kromě špičkových technických parametrů zákazníkům současně přinášejí nejlepší užitnou hodnotu.

Prestižní ocenění letos získal Barracuda Spam Firewall také od odborného časopisu NetAdmin World Magazine, který vychází v Číně a obsahově se zaměřuje na profesionály z oblasti IT. NetAdmin World Magazine uspořádal v závěru loňského roku anketu mezi svými čtenáři, kteří měli sami zvolit řešení, které dokáže nejlepším způsobem odpovědět na jejich současné problémy a požadavky spojené se správou a provozem jejich IT systémů. V kategorii antispam řešení čtenáři za svého favorita jednoznačně zvolili Barracuda Spam Firewall. Samotní uživatelé na jednom z největších a nejrychleji se rozvíjejících IT trhů na světě tak opět potvrdili skvělé užitné vlastnosti produktu Barracuda Spam Firewall, který díky tomu od NetAdmin World Magazine získal ocenění „Most Popular Product“.

Další ocenění získal produkt Barracuda Message Archiver, a to v rámci výstavy a konference LinuxWorld and Next-Generation Data Center Conference & Expo, jejíž tradiční součástí je i udělování cen pro nejlepší řešení v daném oboru. V celkem dvanácti různých skupinách produktů byla zastoupena rovněž kategorie Best Messaging Solution, kde vítězství získala společnost Barracuda Networks se svým zařízením Barracuda Message Archiver 850, kterému bylo uděleno jedno z ocenění LinuxWorld Product Excellence Awards.

Rok se s rokem sešel a přichází tak na řadu další výroční ocenění Excelence Awards udělované prvně zmíněným SC Magazine. V ostré konkurenci více než 600 přihlášených produktů mnoha výrobců se i tentokrát řešení Barracuda Networks propracovala na přední pozice a hned tři z nich byla v příslušných kategoriích nominována mezi finalisty 2009 SC Awards. Barracuda IM Firewall v kategorii Best Instant Messaging Security Solution, Barracuda Web Filter v kategorii Best Web Filtering Solution a nakonec Barracuda Web Site Firewall v kategorii Best Web Application Security Solution. Definitivní vítězové všech kategorií budou oznámeni v dubnu 2009.

Odborné recenze i praktické zkušenosti tisíců uživatelů po celém světě tak potvrzují vysokou kvalitu i užitnou hodnotu řešení společnosti Barracuda Networks, která v současné době mohou pokrýt velmi široké spektrum potřeb malých, středních i opravdu velkých firem či organizací. Úspěch v již pátém výročním hodnocení SC Magazine za sebou je pak předzvěstí toho, že rok 2009 bude pro Barracudu minimálně stejně úspěšný jako ten letošní.

V České republice je distributorem zařízení Barracuda společnost Gesto Communications.

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

Vychytané vály a válečky na vánoční cukroví

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Root.cz: Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Kamery Sony se dají ovládnout na dálku

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

DigiZone.cz: Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Co chtějí operátoři při přechodu na DVB-T2?

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu