Barracuda Web Filter opět mezi elitou

28. 1. 2011

[Tisková zpráva] Začátek nového roku už tradičně přináší další výroční ocenění udělované odborným časopisem SC Magazine, jehož cílem je vybrat ta nejlepší a nejúspěšnější řešení z oblasti bezpečnosti informačních systémů. Již po sedmé za sebou se v ostré konkurenci několika desítek přihlášených řešení mnoha výrobců mezi absolutní špičku opět propracovala společnost Barracuda Networks.

Tento rok byl v rámci „SC Magazine Reader’s Trust Awards“ mezi finalisty v kategorii “Best Content Security” nominován produkt Barracuda Web Filter spolu se službou Barracuda Web Filtering Service.

Na tomto místě je vhodné  připomenout, že již dříve získal Barracuda Web Filter v jiném hodnocení SC Magazine maximální počet hvězdiček ve všech sledovaných kritériích a byl zařazen do elitního klubu „SC Magazine Recommended“.

Barracuda Web Filter uživatele chrání  před spyware, malware a dalšími typy škodlivých kódů spojených s využíváním internetových aplikací, jako je například web, instant messaging, nebo Internet telefonie. Kromě eliminace různých bezpečnostních rizik produkt nabízí i další pokročilé možnosti pro filtrování a blokování nežádaného internetového provozu, takže může významně přispět ke zvyšování produktivity práce zaměstnanců. S tím souvisí také úspory investičních a provozních nákladů vzhledem ke sníženým nárokům na kapacitu internetového připojení a dalších síťových zdrojů.

Zatím poslední významné  vylepšení osvěd­čeného produktu Barracuda Web Filter se týká  jeho využití u vzdá­lených uživatelů, kteří mohou mít na svých laptopech instalován softwarový doplněk Barracuda Web Security Agent. Administrátoři zařízení Barracuda Web Filter tak mají k dispozici bohaté možnosti, jak snadno a efektivně nastavit široké spektrum pravidel pro vzdálené uživatele, kteří jsou díky tomu automaticky chráněni před různými typy spyware, malware a dalším nežádoucím obsahem z Internetu.

Stávající modely Barracuda Web Filter pokrývají svou kapacitou potřeby malých, středních i větších firem, a to včetně velkých korporátních zákazníků. Navíc je v případě potřeby možné spojit několik těchto zařízení do svazku a dosáhnout tak ještě větší kapacity a spolehlivosti celého řešení.

Více informací o Ba­rracuda Web Filter, Barracuda Web Security Agent a Barracuda Web Filtering Service můžete získat na těchto stránkách:

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications.

Vitalia.cz: Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné

Jak vybrat ořechy do cukroví a kde mají levné

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání