Barracuda získává další ocenění od IT profesionálů

[Tisková zpráva] V uplynulých letech si zařízení Barracuda Spam Firewall, Barracuda Web Filter, Barracuda IM Firewall a Barracuda Load Balancer připsala na své konto mnoho různých ocenění a tento trend pokračuje také v roce letošním.

Hned na počátku ledna byla společnost Barracuda Networks díky svým produktům nominována mezi mezi finalisty v hodnocení Excelence Awards, které provádí odborný časopis SC Magazine s cílem vybrat ta nejlepší a nejúspěšnější řešení z vybraných oblastí bezpečnosti informačních systémů. V kategorii Best SME Security Solution tak byl nominován produkt Barracuda Spam Firewall, v kategorii Best Web Filtering Solution produkt Barracuda Web Filter a v poslední kategorii Best Instant Messaging Security Solution samozřejmě nemohl chybět ani Barracuda IM Firewall.

Další prestižní ocenění skvělých vlastností svých zařízení získala Barracuda tento měsíc od odborného časopisu NetAdmin World Magazine, který vychází v Číně a obsahově se zaměřuje na profesionály z oblasti IT. U příležitosti pátého ročníku konference Annual China Network Technology Summit udělil tento magazín v ostré konkurenci mnoha jiných řešení produktu Barracuda Load Balancer ocenění „Technology Innovation“, které získal za své pokročilé technologické řešení, snadnou použitelnost i výborný poměr cena/výkon.

NetAdmin World Magazine rovněž uspořádal v závěru loňského roku anketu mezi svými čtenáři, kteří měli sami zvolit řešení, které dokáže nejlepším způsobem odpovědět na jejich současné problémy a požadavky spojené se správou a provozem jejich IT systémů. Ankety se účastnilo několik desítek tisíc čtenářů, kteří v kategorii antispam řešení za svého favorita jednoznačně zvolili Barracuda Spam Firewall.

Samotní uživatelé na jednom z největších a nejrychleji se rozvíjejících IT trhů na světě tak opět potvrdili skvělé užitné vlastnosti produktu Barracuda Spam Firewall, který díky tomu od NetAdmin World Magazine získal ocenění „Most Popular Product“.