BARRANDOV TV STARTUJE SOUTĚŽ AMATÉRSKÝCH FILMAŘŮ

[Tisková zpráva] Praha, pondělí, 12. května 2008 - Digitální televize Barrandov v pondělí 12. května 2008 spouští soutěž amatérských filmařů na webu www.ukazse.tv. Vítěz bude vyhlášen každý týden a obdrží 5.000,-Kč, ti nejlepší z nejlepších pak mají šanci vidět svůj film v televizi Barrandov. O pořadí týdenních soutěží rozhodují čtenáři webu www.ukazse.tv svým hlasování.

Film na web může přidat každý student nebo amatérský filmař, témata nejsou omezena, snímky pouze nesmí odporovat českým zákonům. Web Barrandov TV spustila do zkušebního provozu už 1. května, od té doby čtenáři přidali přes 30 filmů od krátkých šotů přes padesátiminutové filmy až po amatérské záběry vystoupení Anety Langerové na nejen lesbickém festivalu elnadruhou.

V pondělí 12. května večer navíc na www.ukazse.tv uvede známá amatérská skupina Bandatrotlu svůj nový snímek LOGR v exkluzivní premiéře. Skupina se proslavila především předabováním filmového hitu Pán prstenů.

Digitální televize Barrandov TV je plnoformátovou televizí, která bude vysílat vedle zpravodajství a zábavy také dokumenty a celovečerní filmy převážně evropské tvorby. Na základě licenčních podmínek bude součástí vysílání hodinový blok amatérských nebo studentských filmů.

Vlastníkem Barrandov TV je akciová společnost Barrandov Televizní Studio, která má více akcionářů, přičemž majitelem největšího počtu akcií je společnost MORAVIA STEEL a.s.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).