Battlezone se stala nejlépe vybavenou počítačovou hernou v Čechách a na Slovensku

11. 6. 2009

[Tisková zpráva] (Praha, 11. června 2009) Tuzemská počítačová herna Battlezone přistoupila po více než pěti letech existence k zásadní inovaci svého vybavení. Za účasti společností Asus a Intel nabízí nyní příznivcům digitální zábavy celkem dvacet nových herních sestav. Ty jsou odladěny nejen po stránce maximálního výkonu, ale zohledňují i spotřebu elektrické energie. Battlezone se tak stala nejlépe vybavenou počítačovou hernou v Čechách a na Slovensku.

Více než osmnáct měsíců od předchozí inovace, kdy se do Battlezone jako první tuzemské herny nastěhovala dvacítka nových počítačů osazených čtyřjádrovými procesory Intel® CoreTM 2 Quad se i stejných počet dalších dosluhujících stanic dočkal svého nahrazení.

Za účasti významného světového výrobce počítačových komponent, společnosti Asus, a největšího světového výrobce mikroprocesorů, společnosti Intel, byly vyrobeny a do Battlezone umístěny odladěné herní sestavy, nabízející plynulou hru i těm nejnáročnějším herním titulům. V testech výkonu 3DMark 2006 a 3DMark Vantage dosahují nové počítače výkonu 15439, resp. 8301 bodů a své tři roky staré předchůdce tak překonávají více než pětinásobně.

Konfigurace
CPU – Intel Core i7 920 2,66GHz (8MB/4,8GT/s)
M/B – Intel Smackover DX58SO s1366
Videokarta – ASUS VGA nVidia 9800GTX+ DK 512MB DDR3
RAM – DDR3 3072MB HDD
640GB (GREEN series)

je doplněna osvědčenými 19" monitory ASUS LCD VB191T. O montáž sestav značky Barbone se postarala česká společnost T.S. Bohemia.

„Nové procesory Intel Core i7 jsou hodnoceny jako nejvýkonnější dnes dostupné procesory pro PC. Jsme proto rádi, že nyni jsou dostupné i hráčům české herny Battlezone“, říká Petr Ulvr, obchodní manažer společnosti Intel, a dodává „Staré stroje s procesory Pentium 4 HT si odsloužily tisíce hodin, po třech letech ale již nutně potřebovaly obměnit.“

„Nové ASUS výkonné grafické karty splní i náročné požadavky nejnovějších her. Grafické karty ASUS 9800GTX+ v edici Dark Night zaručí dostatečný počet FPS každému hráči,“ hodnotí upgrade Ondřej Třetina ze společnosti Asus.

Zástupce herny Battlezone, Václav Kotyk, inovace komentuje: „Cílem Battlezone bylo vždy poskytovat hráčům to nejlepší a nejkvalitnější zázemí. Rád bych poděkoval našim partnerům, především společnostem Intel a Asus, že nám pomáhají tyto vize úspěšně naplňovat.“

O Battlezone: Počítačová herna Battlezone patří s 50 osobními počítači mezi největší tuzemské počítačové herny. Za dobu své pětileté existence se stala symbolem tohoto druhu zábavy u nás a to jak pro amatérské nadšence tak i pro profesionální hráče. Hostila více než stovku turnajů a soutěží včetně prestižních finále kvalifikací na světovou olympiádu World Cyber Games. Od roku 2009 se stává místem pro hostování světové série World GameMaster Tournament. Je domovskou hernou několika desítek předních českých multiherních klanů a svým vybavením patří k nejlepším hernám v Evropě. S Battlezone spolupracují, často na exklusivní bázi, tyto významné společnosti: ASUS, Barbone, Dial Telecom, Eset, Fortron, IDG, Intel, Rosengart, Sennheiser, Sharkoon, T.S.Bohemia, Transcend, a Western Digital.

Další informace získáte na http://www.bat­tlezone.cz

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Měšec.cz: Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Finančním poradcům hrozí vracení provizí

Podnikatel.cz: S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka