BenQ MK2443, LCD monitor nebo televize? Obojí!

[Tisková zpráva] Praha, 15. června 2010 – Společnost BenQ představila LCD novinku – multifunkční monitor MK2443, jenž si najde místo v domácnostech či na stolech hráčů počítačových her. Model je přizpůsoben tak, aby mohl spolehlivě suplovat televizi a zároveň posloužil jako monitor k počítači nebo notebooku.

Představení 23,6“ modelu MK2443, který lze rovněž využít jako velký monitor k počítači, je odpovědí společnosti BenQ na poptávku trhu, kdy roste počet uživatelů, kteří od své televize očekávají jedinečné vizuální zážitky a ergonomii. Tito uživatelé hledají televizi s tenkou obrazovkou, která jim zajistí maximální požitek z kvalitního obrazu a současně bude cenově dostupná.

Zbrusu nový model MK2443 nabízí Full HD rozlišení, čas odezvy 5 ms či Technologii Senseye Human Vision napodobující lidské oko. Technologie je vyvinutá společností BenQ za účelem zvýšení kvality obrazu, zlepšuje barevnost, jas a kontrast vizuálního obsahu a prostřednictvím optimalizace pohybu vyhlazuje rychle běžící snímky – výsledkem je hlubší, sytější a detailnější obraz.

Použité rozhraní HDMI 1.3×2 navíc umožňuje převádět nezkomprimovaný signál do nejvyšší dostupné kvality.

Tento model je dostupný od června 2010 za částku 5.690 Kč bez DPH

O společnosti BenQ Corporation
BenQ Corporation je předním dodavatelem digitálních lifestylových zařízení. Mezi silné stránky společnosti patří design produktů ve spojení s nejmodernějšími zobrazovacími a mobilními technologiemi. BenQ nabízí bezkonkurenční šíři produktových řad a technologií napříč nejrůznějšími platformami, jež jsou vždy v souladu s hlavním heslem značky BenQ, jež zní “Přinášíme radost a kvalitu do života”. Mezi klíčové produkty sdružené pod značkou BenQ patří digitální projektory, LCD monitory, notebooky a netbooky, počítače třídy All-in-one, LCD televize, digitální fotoaparáty či mobilní telefony. V portfoliu však nechybějí ani zařízení a média pro ukládání dat a počítačové periferie jako jsou například myši nebo klávesnice.

O skupině BenQ
Skupina BenQ se v současnosti skládá ze 12 společností, jež na trhu působí nezávisle, ale zároveň využívají společné zdroje a ve výsledku tak dosahují významného synergického efektu. Skupina BenQ v sobě zahrnuje společnosti BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (jeden ze tří světově největších výrobců rozměrných TFT-LCD panelů), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., Daxin Materials Corp., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions, Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation a Wellypower Co., Ltd. Tržby skupiny BenQ za rok 2008 celosvětově přesáhly 19 miliard amerických dolarů.

Pro více informací prosím navštivte internetové stránky na adrese www.benq.cz nebo www.facebook.com/Ben­QCeskaRepubli­ka

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

DigiZone.cz: Kanál TA3 HD zahájil vysílání

Kanál TA3 HD zahájil vysílání

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Měšec.cz: Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Stavební spoření: alternativa i pro seniory

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Měšec.cz: Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Sleva na dítě a manželku pro OSVČ je zpět. Ale..

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?