BenQ nabízí 20’’ LCD monitor za dobrou cenu!

[Tisková zpráva] Praha 13. července 2010 - Společnost BenQ představuje další monitor z řady G, jimž je 20“ G2025HDA. Nový model nabídne širokoúhlou obrazovku s poměrem stran 16:9, dynamický kontrastní poměr 40 000:1 a obrazovou technologii Senseye+Photo Image. Doba odezvy u tohoto modelu činí 5 ms a je certifikován pro použití s operačním systémem Windows 7®. Díky produktům řady G od BenQ mohou diváci sledovat kvalitní Full HD video na monitoru s poměrem stran 16:9 dostupném za velice atraktivní cenu.

Model G2025HDA díky dynamickému kontrastnímu poměru 40 000:1 a hodnotě jasu přístroje 250 nitů (cd/m2) nabízí obraz s nádhernými detaily a vysokým jasem, který divák ocení v temných a složitých scénách herních či filmových světů, jež vás vtáhnou do děje svými 16 700 000 sytými barvami. Rychlá odezva 5 ms navíc zajistí, že vás při sledování nebude trápit rozostření rychlých scén ani nechtěné obrazové artefakty.

Díky patentované technologii Senseye®+Photo Image Technology, vynikajícímu nástroji pro zlepšení kvality obrazu, přináší G2025HDA svým divákům propracovanou optimalizaci obrazu. Tato pokročilá technologie umožňuje uživatelům zvolit si jeden z pěti přednastavených režimů (standardní, dynamický, fotografický, filmový a režim sRGB certifikovaný NSTL pro obzvlášť realistický filmový obraz), které pokryjí jejich nejrůznější potřeby.

LCD monitor G2025HDA je rovněž certifikován pro použití s operačním systémem Microsoft® Windows 7®. Stačí jen jednoduše připojit monitor k počítači vybavenému tímto operačním systémem, jež okamžitě rozpozná připojené zařízení a umožní vám jej prakticky bez námahy nastavit.

V České republice je model G2025HDA dostupný za částku 2.499 Kč bez DPH

Pro více informací prosím navštivte internetové stránky na adrese www.benq.cz nebo www.facebook.com/Ben­QCeskaRepubli­ka

O společnosti BenQ Corporation
BenQ Corporation je předním dodavatelem zařízení navržených s ohledem na digitální životní styl zákazníků. Víceoborové zaměření této společnosti zasahuje především do oblasti produktového designu, technologií pro zobrazování a mobilních komunikací. BenQ nabízí bezkonkurenční sortiment výrobků a integrovaných technologií pro všechny používané platformy, přičemž staví na svém firemním sloganu „Přinášet potěšení a kvalitu do života“. Mezi nabízené produkty a technologie patří digitální projektory, LCD panely, notebooky, osobní počítače zabudované do monitoru („all in one“), LCD televizory, digitální kamery, zařízení pro ukládání dat, mobilní telefony, paměťová média a počítačové periferie, jako např. myši a klávesnice.

O BenQ Group
Uskupení BenQ Group v současnosti zahrnuje 16 společností, které působí nezávisle, přičemž využívají společné zdroje a výhody vzájemné synergie. Společnosti ze skupiny BenQ Group zahrnují BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (jeden ze tří největších výrobců velkoplošných TFT-LCD panelů na světě), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., Daxin Materials Corp., Forhouse Corp., Light House Tech, SiPix Imaging, Lextar Electronics Corp., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions, Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation a Wellypower Co., Ltd.

Vitalia.cz: Bižuterie tisícinásobně překračuje povolené limity

Bižuterie tisícinásobně překračuje povolené limity

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Měšec.cz: Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Europlatby: někde bez poplatku, jinde i 350 Kč

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

DigiZone.cz: Velká cena v Abú Dhabí: 131 ti­síc diváků

Velká cena v Abú Dhabí: 131 ti­síc diváků

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Rádio Šlágr má licenci pro digi vysílání

Root.cz: Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Nová třída SD karet A1 s vysokým výkonem

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?