Bezdrátové myši Nano s trpasličím USB přijímačem

[Tisková zpráva] Verbatim představuje bezdrátové notebookové myši Nano ve čtyřech barvách

Praha, 5. října 2009 – Verbatim rozšiřuje svou řadu bezdrátových notebookových myší o modely Nano v černém, červeném, modrém a růžovém provedení. Myši Nano jsou kompatibilní s PC a Mac a obsahují malý USB přijímač, který není větší než eurocentová mince. Každý z těchto čtyř modelů je již k dostání v obchodech za 539 Kč (RRP).

Bezdrátové myši Nano, stejně jako ostatní myši Verbatim, díky příjemnému ovládání a ergonomickému provedení rozhodně nezkazí první dojem. Uživatelé se mohou spolehnout na bezdrátovou technologii pracující v pásmu 2,4 GHz, která zaručuje spolehlivý radiový signál až na vzdálenost 10 metrů. S vysoce přesným laserovým snímačem, jehož maximální rychlost snímání činí 1600 dpi, přinášejí čtyři nové modely vynikající kontrolu pohybu. Barevné variace myší Verbatim Nano jsou sladěné s barvami notebooků nejoblíbenějších značek, díky čemuž si udržují konzistentní vzhled.

„Notebooky jsou na trhu více žádané než kdy v minulosti a naše bezdrátové myši Nano těmto malým počítačům mimořádně sluší. Jejich USB přijímač je extrémně malý a může klidně zůstat v USB slotu, i když svůj netbook či notebook stále přenášíte,“ vysvětluje Mats Nordin, Business Development Manager Accessories Verbatim EUMEA.

O společnosti Verbatim
Od roku 1969 udává Verbatim směr vývoje technologií pro uchovávání dat – od disket a magneticko-optických médií, CD a DVD formátů až po nejnovější HD média Blu-ray. Kromě toho nabízí Verbatim kvalitní produkty na poli přenosných USB klíčenek, paměťových „flash“ karet, SSD a externích pevných disků, a stejně tak i široké spektrum počítačového příslušenství. Verbatim je dceřinou společností Mitsubishi Chemical Group a těží z vynikajícího výzkumného a vývojového oddělení. Díky tomu hraje Verbatim klíčovou roli při utváření trhu s paměťovými médii. Velmi přísné kontroly kvality během výroby zajišťují vysokou kvalitu produktů společnosti Verbatim, které vítězí v mnoha mezinárodních srovnávacích testech. Společnost je evropským lídrem v oblasti optických datových nosičů. Více informací naleznete na adrese: www.verbatim-europe.com.