Bílé zboží, obchod společnosti Internet Mall, je držitelem titulu Obchodník roku

Bílé zboží, obchod společnosti Internet Mall, je držitelem titulu Obchodník roku

Praha, 10. října 2004 – Držitelem titulu „Obchodník roku 2004“ v kategorii internetových obchodů se stal obchod www.bilezbozi.cz, provozovaný společností Internet Mall, a.s.

Internetový obchod www.bilezbozi.cz, provozovaný společností Internet Mall, a.s., byl dne 5. října 2004 vyhlášen Obchodníkem roku 2004 v kategorii internetových obchodů. V letošním druhém ročníku soutěže o vítězi v kategorii internetových obchodníků poprvé rozhodovala odborná porota, která hodnotila všechny zástupce nejvýznamnějších českých internetových obchodů. „Jsem hrdý na své spolupracovníky a jsem rád, že si jejich zapálení pro věc všímá i odborná veřejnost. Děkuji.“, prohlásil po předání ceny Ondřej Fryc, předseda představenstva společnosti.

GE Capital Multiservis Obchodník roku 2004 je ocenění služeb a servisu společností z oblasti obchodu působících v České republice. Základním kritériem hodnocení je šíře poskytovaného sortimentu, design obchodů, image obchodníka, kvalita personálu a služeb, velikost obchodní sítě, doplňkové služby, ceny prodávaného zboží, akceptace finančních služeb. Více informací najdete na internetové stránce soutěže: hhtp://obchod­nikroku.idnes­.cz.

Internet Mall, a.s.

Internetová nákupní galerie Internet Mall sdružuje pod jednou střechou specializované obchody, které vedle vlastního prodeje nabízejí svým zákazníkům i kompetentní odborné poradenství a široký repertoár doplňkových služeb. Společnost Internet Mall, a.s. provozuje vlastní internetové obchody www.bilezbozi.cz, www.mp3store.cz, www.fotoexpert.cz, www.audioexpert.cz, www.videoexpert.cz, www.mobilka.cz, www.pcexpert.cz, www.pneuexpert.cz, www.bartsport.cz, www.sekacky.cz, www.showpark.cz, www.ostrovpokla­du.cz, www.hobbyexpert.cz, www.zarizeno.cz a kamenný obchod v Praze. Nákupní galerii Internet Mall doplňují partnerské obchody www.multimarket.cz a www.kosmas.cz. Obchody Internet Mall nabízejí přes sedmdesát tisíc položek zboží více než dvou set značek.

Tržby společnosti za rok 2003 dosáhly výše 302 milionů Kč bez DPH, resp. 368 mil. Kč s DPH.

Kontakty:

Internet Mall, a.s.
Tomáš Kubeš, tiskový mluvčí
tomas.kubes@mall.cz
Sokolská 21
120 00 Praha 2
tel. 224 914 482
fax 224 914 456
mobil 604 909 264

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).