Boingo uzavírá smlouvu s free-hotspot.com – společně rozšiřují své služby v Evropě

[Tisková zpráva] Dublin, Irsko a Los Angeles, USA – 21. července 2008: Boingo Wireless a free-hotspot.com dnes oznámili, že zákazníkům společnosti Boingo bude umožněn bezplatný roaming na všech místech, kde jsou umístěny hotspoty společnosti free-hotspot.com. Uživatelé Boinga nebudou muset shlédnout jinak povinnou reklamu, která umožňuje přístup na internet a to na 3 500 místech v 18 zemích Evropy.

Společnost free-hotspot.com během roku 2007 zčtyřnásobila počet hotspotů a do konce roku 2008 očekává celkový nárůst hotspotů na 5000, čímž se společnost zařadí mezi nejrychleji se rozvíjející sítě na světě. Boingo k dnešnímu dni provozuje více než 100 000 hotspotů dostupné přes jediný účet.

“Jsme nesmírně potěšeni, že můžeme rozšířit náš dosah a to díky spolupráci s velmi dynamickou společností jako je free-hotspot.com. Jejich rychle se rozvíjející sít je vynikajícím doplňkem pro naše uživatelé, kteří využívají našich služeb zejména na cestách. Věříme, že takto budeme moci poskytnou lepší služby a umožníme našim klientům cestujícím po Evropě daleko větší výběr,“ říká Luis Serrano,Vice-President, Network Strategy, Boingo.

„Velmi nás těší spolupráce se společností Bingo, lídrem v poskytování přístupu k Wi-Fi,“ říká Brandon Meyers, Vice-Prezident pro marketing, free-hotspot.com. „Jejich velká a již etablovaná báze uživatelů má nyní možnost využívat služeb ve všech našich lokacích, mezi které se řadí rovněž dříve ne tolik využívané destinace ve střední a východní Evropě – například v Rumunsku, České republice či Polsku.“

Obě společenosti Boingo Wireless a free-hotspot.com získali v roce 2006 cenu WBI, která upevnila pozici obou společností jako předních inovatorských společností v průmyslu bezdrátových technologií. Boingo Wireless se umístilo v kategorii – Best Aggregator/Who­lesaler a free-hotspot.com v kategorii – Best Public Wi-Fi Product.

O společnosti free-hotspot.com:
free-hotspot.com je zřizovatelem nejrozsáhlejší a nejrychleji se rozvíjející bezplatné bezdrátové sítě na světě. K dnešnímu dni společnost obsluhuje více než 3 500 bezplatných hotspotů v 18 zemích Evropy. Pokud chce uživatel přistoupit na bezplatnou internetovou službu, musí shlédnout reklamu daných sponzorů. Inovativní systém, který vyhrál prestižní cenu Wireless Broadband Innovation Award za nejlepší Wi-Fi produkt, je k dispozici pod značkou EDGE Messaging všem bezdrátovým operátorům, letištím, stejně tak jako řetězcům v cestovním ruchu a dalším organizacím, které si kladou za cíl zvýšit příjmy, propagovat strategické marketingové programy a vybudovat a posílit image prostřednictvím vlastní sítě Wi-Fi.

free-hotspot.com podporuje aktivní uživatele internetu a napomáhá měsíčně více než 600 000 lidem využívat bezplatné hotspoty. Společnost vede rozsáhlý seznam bezplatných free-hotspotů. Seznam obsahuje více než 20 000 bezplatných bezdrátových přípojných bodů na světe.

Více informací o programu bezplatných hotspotů nebo o nejbližších lokacích bezplatných hotspotů lze nalézt na: www.free-hotspot.com .

About Boingo Wireless
Boingo Wireless, Inc. is the global market leader in Wi-Fi. Boingo makes it easy for consumers to enjoy Wi-Fi access on their laptop or mobile device at more than 100,000 hotspots worldwide – including airports, hotels, cafes and metropolitan hot zones – with a single account. Through its Concourse Communications Group, LLC subsidiary, Boingo operates wired and wireless networks at 20 of the top 100 North American airports. More information about Boingo and Concourse is available at http://www.bo­ingo.com and http://www.con­coursecommuni­cations.com

DigiZone.cz: Placené VoD a obsah zdarma

Placené VoD a obsah zdarma

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vitalia.cz: Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Pamlsková vyhláška bude platit jen na základkách

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče