Brocade a Hitachi Data Systems uzavřely partnerství a nabízejí zákazníkům zjednodušenou správu souborů

7. 3. 2008

[Tisková zpráva] Hitachi Data Systems poskytuje špičkové řešení pro replikaci a migraci souborových dat s využitím Brocade StorageX

V Praze dne 7. března 2008 — Firma Brocade® (Nasdaq: BRCD), leader v oblasti síťových řešení pro datová centra, která pomáhají podnikům propojit a spravovat jejich informační zdroje, dnes ohlásila resellerskou dohodu se společností Hitachi Data Systems, podle níž bude Hitachi Data Systems přeprodávat softwarové řešení Brocade StorageX® pro virtualizaci a správu souborů. Díky této dohodě přinese Brocade StorageX zákazníkům Hitachi Data Systems špičkové řešení pro replikaci a migraci dat a také centralizovanou správu mnohočetných jmenných prostorů. Inovativní řešení odstraňuje některé z dnešních nejpalčivějších problémů týkajících se správy dat v distribuovaných heterogenních prostředích včetně konsolidace, správy dat vzdáleného pracoviště, udržení kontinuity práce podniku a zotavení po výpadku.

„Obohacení portfolia Hitachi Data Systems o Brocade StorageX rozšíří partnerství společností Hitachi Data Systems a Brocade do oblasti kriticky důležitých řešení pro správu systémů,“ řekl Tom Buiocchi, viceprezident Brocade pro celosvětový marketing. „Jsme potěšeni tím, že společně můžeme nabídnout nejlepší řešení ve své třídě, které zákazníkům pomůže spravovat stále rostoucí množství souborových dat.“

Díky Brocade StorageX bude společnost Hitachi Data Systems moci rozšířit své portfolio a nabídnout plnohodnotné a kompletní NAS řešení schopné virtualizovat heterogenní souborové systémy a poskytnout jednotný, konsolidovaný pohled na všechna souborová data. Zákazníci Hitachi Data Systems, kteří zavedou Brocade StorageX, budou moci využít takové výhody, jako jsou:

centralizovaná správa souborů prostřednictvím politik platných v rámci celého globálního jmenného prostoru, zlepšené možnosti zotavení po výpadku a udržení kontinuity podnikání prostřednictvím replikace přes IP sítě a transparentního failoveru v případě výpadku nebo plánované odstávky, konsolidace storage řešení prostřednictvím migrace souborů, která zjednodušuje upgrady storage infrastruktury, transparentní a šetrná správa a přesun dat, které výrazně zkracují dobu a snižují úsilí věnované administračním činnostem.

Hitachi Data Systems se také stane partnerem Brocade v oblasti využití Brocade StorageX pro služby, jež mají pomáhat zákazníkům, kteří potřebují pomoc s migracemi heterogenních souborů, datovou mobilitou a šetrnou migrací existujících dat na vysoce výkonné NAS platformy společnosti Hitachi.

„Brocade StorageX je jedno z vedoucích řešení pro virtualizaci a správu souborů, která jsou dnes na trhu. Firmu Brocade považujeme za klíčový prvek, který nám umožní realizovat naši strategii kompletních souborových služeb u zákazníků,“ řekl Michael Hay, ředitel Hitachi Data Systems pro produktovou strategii. „Zkombinují-li naši zákazníci high-endová NAS řešení Hitachi Data Systems se softwarem Brocade StorageX, budou moci spravovat svá data mnohem efektivněji. Zároveň dosáhnou potřebné provozní flexibility a zlepší účinnost svého IT.“

„Jak se množství nestrukturovaných dat dále násobí, stále více přicházejí ke slovu efektivní řešení pro správu souborů,“ řekl Tony Asaro, analytik Enterprise Strategy Group. „Rozšíření partnerství Brocade a Hitachi Data Systems i na tento trh umožní uspokojit rostoucí požadavky zákazníků na rozsáhlá řešení pro síťová souborová prostředí, která vyřeší problémy spojené se správou v heterogenních storage prostředích.“

120na80.cz: Jak oddálit Alzheimera?

Jak oddálit Alzheimera?

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Nejenom EET, začaly platit další zákony

Nejenom EET, začaly platit další zákony

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Podnikatel.cz: S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

S.r.o. využívá cizí auto. Jak je to s daněmi?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?