BT zveřejnil strategii pro oblast Blízkého východu a oznámil vytvoření nového regionálního ústředí v Dubai

13. 6. 2006

[Tisková zpráva] BT, jeden z předních světových poskytovatelů telekomunikačních řešení a služeb, dnes oznámil posílení své přítomnosti v oblasti Blízkého východu. BT otevře nové regionální zastoupení v Dubaji a začne realizovat strategii pro zavádění nejmodernějších služeb, s jejichž využitím budou moci zákazníci v regionu těžit ze všech výhod současné síťově propojené ekonomiky.

BT v současnosti v oblasti Blízkého východu ve spolupráci s místními partnery dokončuje vytváření rozsáhlé komunikační IP sítě, která bude mnohem pružnější, výkonnější, bezpečnější a lépe dostupná než jakákoliv předchozí služba. Tato nová síť, postavená na BT platformě MPLS podporuje broadbandové služby VPN, připojení k internetu, hlasové služby, mobilitu, multimediální služby a privátní linky a umožňuje sofistikované řízení podnikových aplikací na řadě míst a v mnoha zemích zároveň. Zavedení této nové sítě v rámci regionu Blízkého východu by mělo být dokončeno v březnu 2007.

Na tiskové konferenci ve městě Burj Al Arab vrcholní představitelé BT včetně prezidenta divize pro region Evropy, Blízkého východu a Asie Oliviera Campenona a regionálního ředitele pro Blízký východ a Afriku Briana Armstronga, potvrdili strategický záměr větší přítomnosti BT v regionu, který chce společnost zrealizovat během příštích dvou let. Prezident divize BT pro region Evropy, Blízkého východu a Asie Olivier Campenon řekl: „Jsem potěšen že mohu být dnes Dubaji a opět potvrdit zájem BT o tento region, který je v současnosti jedním z nejdynamičtějších a nejrychleji rostoucích regionů na světě. BT je jedním z vedoucích světových hráčů v poskytování síťových IT služeb a na Blízkém východě vidíme obrovský potenciál a široké možnosti jak pomoci místním zákazníkům využít příležitostí, které nabízí světová globální ekonomika.“

Regionální ředitel BT pro Blízký východ a Afriku Brian Armstrong dodal: „Jsme velmi hrdí na to, že můžeme vytvořit naše regionální ústředí v Dubaji. BT spolupracuje s největšími nadnárodními firmami z celého světa a pomáhá jim vyrovnat se s výzvami digitálně propojené ekonomiky. BT je připraven pomoci jim dosáhnout jejich globálních cílů, pomoci jejich rozvoji a tím přispět i k růstu a prosperitě Blízkého východu. BT bude v regionu stavět na již existujících obchodních vztazích, budovat nové, vytvářet dlouhodobá partnerství s firmami z finančního, ropného a plynařského či logistického sektoru.“

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

Vláknina: Rozpustná, nebo nerozpustná?

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře