Byznys ERP podporuje dodávku materiálu slovenským opravnám aut

[Tisková zpráva] Společnost Auto-Color Slovakia, přední slovenský dodavatel materiálů pro autolakovny a opravny aut, využívá pro vedení svých obchodních a ekonomických agend podnikový informační systém Byznys ERP. Projekt realizovala společnost Gosvo, implementační partner J.K.R. pro Moravu a Slovenska.

„O zavedení nového informačního systému v naší společnosti jsme uvažovali již delší dobu. K rozhodnutí nasadit systém Byznys ERP nás vedly hlavně jeho možnosti v oblasti maloobchodního a velkoobchodního prodeje, především pak v oblasti cenotvoby a správy partnerské sítě, a silné nástroje pro vyhodnocení obchodních a ekonomických dat,“ uvedl Peter Sedlák, jednatel společnosti Auto-Color Slovakia. „Naším klíčovým požadavkem bylo, aby se síť maloobchodních prodejen stala nezávislá na funkčnosti vzdáleného připojení do centrály s tím, že bude zachován přehled o skladových zásobách a objednávkách odběratelů,“ dodal Sedlák. Tento požadavek je v systému Byznys ERP pokryt standardními funkcemi modulu Skladové hospodářství s využitím přenosů dat na tři vzdálené pobočky.

„Na podzim byly provedeny přípravné práce pro nasazení řešení BYZNYS ERP ve společnosti Auto-Color Slovakia, ostrý start informačního systému proběhl hladce za asistence našich konzultantů v únoru,“ doplnil Tomáš Táborský, obchodní ředitel společnosti Gosvo.

Mezi hlavní přínosy nasazení  nového systému patří například sledování a vyhodnocení prodeje podle značky, zjednodušení přípravy podkladů pro řízení a jejich využití v produktech MS Office, zlepšení organizace skladových zásob a zjednodušení procesu objednávání v závislosti na požadavcích zákazníků, a zjednodušení a zpřehlednění prodeje v maloobchodních prodejnách.

O společnosti Auto – Color Slovakia

Společnost Auto-Color Slovakia patří mezi vedoucí obchodní společnosti v oblasti distribuce materiálů a dalšího vybavení pro lakovny. Je výhradním dovozcem značek DE BEER a DINITROL a dodává také stříkací techniku SATA spolu s pomůckami na ochranu dýchacích cest a materiály 3M, Indasa a Feston. Více informací naleznete na www.a-c.sk/sk/index­.php

O společnosti Gosvo

Společnost Gosvo a její dceřiná  společnost Gosvo SK jsou distributorem podnikových informačních systémů třídy BYZNYS pro Moravu a Slovensko, centrála je v Brně, dceřiná společnost sídlí v Trenčíně. Dodávkami a implementací se zabývá od roku 1994. Mezi zákazníky Gosva patří například AZ Klima, Signum, Thermona, Tondach Česká republika a mnoho dalších. Více na www.gosvo.cz.

O společnosti J.K.R.

Společnost J.K.R. je s produkty Byznys ERP předním českým dodavatelem podnikových informačních systémů. Byla založena v roce 1991 v Příbrami, dnes působí po celé ČR a na Slovensku. Více informací naleznete na www.jkr.eu

O systémech Byznys ERP

Podnikové infor­mační systémy Byznys ERP využívá v Česku více než 1 250 organizací v nejrůznějších oblastech podnikání. Mezi zákazníky figurují například Autometal, Canaria Travel, Central Group, Český svaz ledního hokeje, Dopravní podnik města Pardubic, ELO+, ESO travel, H & H Hotels, Humi Outdoor, Integra Group, Kasalova pila, Lekkerland, Letiště Brno, Marimex, Messenger, Newton Media, Nohel Garden, Ravak, Ryor, Sapho, Veskom či Vltava-Labe-Press. Pro další informace navštivte www.byznys.eu
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).