BYZNYS Win v Kerio Technologies

[Tisková zpráva] Společnost Kerio Technologies kvůli rostoucím nárokům na informační agendu a současnému zjednodušení některých neustále se opakujících operací začala využívat podnikový informační systém BYZNYS Win od společnosti J.K.R.

Mezi hlavní přednosti ERP BYZNYS Win pro Kerio Technologies patří především automatizovaná komunikace s externími systémy, možnost výstupů za střediska, zakázky a činnosti, velká variabilita v možnosti různých typů výstupů a zpracování koloběhu schvalování došlých faktur.

K reportingu dle americké standardu US GAAP byl využit modul Excellent, který umožňuje vedle standardních výstupů a výkazů i tvorbu vlastních, ve kterých je možná volitelná konfigurace i vzhled a data čerpají přímo z tabulek systému BYZNYS Win.

Dalším důležitým prvkem při implementaci bylo automatizované řešení zahraničních služebních cest a jejich následné vyúčtování. ERP BYZNYS Win je schopen řešit tuto problematiku od poskytnutých záloh v několika měnách, přes vyúčtování služební cesty včetně vrácení zůstatku zálohy, případně doplacení přeplatku. Veškeré výpočty diet a další jsou systémem počítány automaticky.