CA CLARITY V KVADRANTU LÍDRŮ PRO ŘEŠENÍ SPRÁVY IT PROJEKTŮ A PORTFOLIA

[Tisková zpráva] Praha, 26. června 2007 – Společnost CA oznamuje, že ji analytická společnost Gartner zařadila do kvadrantu „lídrů“ ve své zprávě „Magic Quadrant for IT Project and Portfolio Management Applications“ (magický kvadrant pro aplikace správy IT projektů a portfolia) . Řešení CA Clarity, které obsahuje integrované plánování portfolia, řízení poptávky, projektové řízení, plánování zdrojů a řízení času a nákladů, dosáhlo v posledních letech významného nárůstu a trh ho jednoznačně přijal.

„Zařazení jako lídra v magickém kvadrantu společnosti Gartner potvrzuje naše dlouhodobé zaměření a snahu podporovat organizace, aby sladily své technologické investice se strategickými obchodními cíli,“ řekl Carl Landers, vicepresident pro marketing řešení CA Clarity. „Naše zákaznická základna, která nyní čítá přes 700 globálních firem, je jednoznačným důkazem, že CA Clarity výrazně zlepšuje rozhodování v oblasti investic do IT a zároveň optimalizuje účinnost projektů a míru jejich dokončení při omezených rozpočtech.“

CA představila vloni na podzim Clarity r8, novou generaci řešení pro správu projektů a portfolia. Toto řešení představuje jednotný systém pro strategické plánování a finanční kontrolu služeb IT a firmám tak přináší komplexní řízení IT. CA Clarity r8 maximalizuje schopnost IT sladit rozpočty a zdroje s obchodními potřebami a minimalizuje riziko nedostatečné kontroly napříč podnikem, čímž pomáhá naplňovat vizi sjednocování a zjednodušování IT obsaženou v koncepci Enterprise IT Management (EITM) společnosti CA.

Další informace o CA Clarity najdete na http://ww.mycla­rity.com. Zpráva „Magic Quadrant for IT Project and Portfolio Management Applications, 2007“ hodnotí všechny dodavatele s ohledem na kompletnost jejich vize a schopnosti její realizace.