Canon je Superznačka České republiky

[Tisková zpráva] Canon získal nominaci mezi 100 nejvýznamnějších značek na českém trhu. Canon jako Superznačka je důvěryhodný, přesvědčivý a respektovaný. Zákazníci mohou o své Superznačce v několika oblastech hlasovat do září na webových stránkách www.jwa.cz/cesky/superbrands/dotaznik.html.

PRAHA, 26. července 2007 – Mezinárodní odborná porota organizace Superbrands ocenila výjimečnost a vnímání značky Canon zákazníky na českém trhu jejím zařazením do exkluzivní skupiny 100 českých Superznaček. Projekt Superbrands probíhá v České republice již podruhé, jeho cílem je představit nejuznávanější značky produktů podle vnímání českých uživatelů i odborné veřejnosti. Mezinárodní porota složená z předních odborníků na tvorbu značky a marketing vybrala ze tří tisíc přihlášených značek firem působících na českém trhu 100 českých Superznaček.

„Zařazení Canonu mezi Superznačky chápeme jako výsledek našeho stálého směřování k tomu, aby Canon přinášel svým zákazníkům nejen technicky špičkové produkty, ale i radost z jejich používání,“ vysvětluje Eva Doležalová CBS & Corporate Marketing and Communication Manager. „Při vývoji našich produktů klademe důraz na kvalitu, snadné ovládání, rozvoj kreativity a v neposlední řadě také na ochranu životního prostředí. Skutečnosti, že porota Superbrands tyto atributy značky Canon ocenila udělením titulu Superznačka České republiky, si velice ceníme.“

Organizace Superbrands, která žebříček sestavuje, zároveň vyhlásila anketu, v níž mohou svoje Superznačky v několika kategoriích vybírat sami zákazníci. Dotazník, který zahrnuje pět otázek týkajících se tuzemských i světových Superznaček najdou uživatelé na webové adrese www.jwa.cz/ces­ky/superbrands/do­taznik.html.

Superznačky České republiky budou oficiálně představeny v září tohoto roku, součástí slavnostního večera bude také křest prestižní publikace Superbrands a vyhlášení výsledků zákaznické ankety.

O Superbrands
Organizace Superbrands se věnuje nezávislému hodnocení obchodních značek. Vyhledává a oceňuje výjimečné značky z celého světa. Superbrands ve více než 70 zemích realizuje lokální Superbrands programy jejichž jádrem je vydání exkluzivní publikace, která představuje superznačky konkrétní země.

O divizi Canon Business Solutions, Canon Europe
Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon Inc. byla založena v roce 1937 a téměř 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon letos zároveň oslaví padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Divize Canon Business Solutions poskytuje firemním zákazníkům široké spektrum produktů pro práci s dokumenty, zahrnující tiskárny, skenery, multifunkční zařízení, velkoformátové tiskárny a nástroje pro řízení oběhu dokumentů a jejich archivace. Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese www.canon-europe.com.

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Podnikatel.cz: V restauraci bez cigaret? Sněmovna kývla

V restauraci bez cigaret? Sněmovna kývla

Podnikatel.cz: Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

Vládu obejde, kvůli EET rovnou do sněmovny

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Podnikatel.cz: Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Chtějte údaje k dani z nemovitostí do mailu

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče