Canon PIXMA iP4850 tiskne krásné fotografie i vysoce kvalitní dokumenty

[Tisková zpráva] PRAHA, 19. srpna 2010 – Společnost Canon dnes představila svou nejnovější mimořádně kvalitní tiskárnu PIXMA iP4850, jež spotřebitelům nabídne rychlý a vysoce kvalitní tisk fotografií a dokumentů. Nová tiskárna, která nahradí neobyčejně populární model iP4700, vyniká krásným designem, výjimečným výkonem a je vybavena vyspělým softwarem. PIXMA iP4850 disponuje unikátní funkcí tisku fotografií z Full HD videa (Full HD Movie Print Function), která nabízí snadný způsob kvalitního tisku fotografií z videozáznamů. Pro spotřebitele používající originální inkousty Canon je tu pak CREATIVE PARK PREMIUM s on-line přístupem ke kreacím místních a zahraničích umělců.

Technologie tiskových hlav Canon FINE generující 1pikolitrové inkoustové kapky umožňuje dosažení rozlišení tisku až 9600 dpi a zajišťuje tisk fotografií ve vynikající kvalitě fotolaboratoře i kvalitní, čistý a ostrý tisk textu. PIXMA iP4850 používá systém 5 oddělených zásobníků inkoustu (Single Inks), které lze vyměňovat samostatně, a tak dovolují maximální využití inkoustu. Tiskárna tiskne vysokou rychlostí cca 11,0 obr./min v černobílém režimu, cca 9,3 obr./min v barvách a bezokrajovou fotografii 10×15 cm vytiskne přibližně za 20 sekund (dle ISO ESAT)*.

Software Canon
PIXMA iP4850 je vybavena sadou vyspělého softwaru, v níž nabízí i unikátní funkci tisku fotografií z Full HD videa (Full HD Movie Print Function). S její pomocí uživatelé mohou tisknout krásné fotografie z jednotlivých vybraných políček Full HD záznamů zachycených na digitálních zrcadlovkách Canon a z HD videa z digitálních fotoaparátů Canon. Software zajišťuje vynikající podání detailů ze záznamů nasnímaných s rozlišením 1080p, umí zvýšit rozlišení snímků i snížit hladinu obrazového šumu.

Zdokonalená verze aplikace Easy-WebPrint EX nabízí inteligentní, a přesto snadný tisk internetového obsahu. Uživatelé mohou vyjímat, kombinovat a tisknout stránky z webu a také tisknout brožury z vyjmutých webových stránek, do nichž dokonce mohou vkládat vlastní obrázky.

Zdokonalený program Easy-PhotoPrint EX umožňuje snadný tisk fotografií a kreativních materiálů a nyní navíc poskytuje přímý přístup na Flickr.

Snadné použití, praktické konstrukční řešení a krásný design
Tiskárna Canon PIXMA iP4850, navržená tak, aby poskytovala vysokou míru praktičnosti a funkčnosti, je nejen krásná na pohled a začlení se do každého prostředí, ale kromě toho nabízí funkci automatického oboustranného tisku ve standardní výbavě, dvoucestné podávání papíru a přímý tisk na kompatibilní potisknutelné disky DVD, CD a Blu-Ray. PIXMA iP4850 se tak řadí k nejvšestrannějším tiskárnám na trhu.

Dostupnost
PIXMA iP4850 bude v Evropě v prodeji od září 2010.

O společnosti Canon Europe
Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese www.canon-europe.com.

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

DigiZone.cz: Placené VoD a obsah zdarma

Placené VoD a obsah zdarma

Vitalia.cz: Test na HIV je zdarma i za pět set

Test na HIV je zdarma i za pět set

Podnikatel.cz: Změny v cestovních náhradách 2017

Změny v cestovních náhradách 2017

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

To nejhorší při horečce u dětí: Febrilní křeče

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů