Canon použitím technologií společnosti Kofax zvyšuje kvalitu skenování

18. 11. 2009

[Tisková zpráva] Canon představil ve svých profesionálních skenerech VRS technologii společnosti Kofax. Společnosti tímto spojením zvýší svojí efektivitu díky zdokonalenému zobrazování a nastaveným procesům.

PRAHA, 16. listopadu 2009 – Canon CZ, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, propojí přední technologie zobrazování dokumentů VirtualReScan (VRS) firmy Kofax s devíti špičkovými skenery Canon imageFORMULA.

Tento krok přinese zákazníkům nárůst efektivity práce jejich zaměstnanců díky zlepšení rychlosti a přesnosti elektronizace obchodních dokumentů. Technologie Kofax VRS šetří čas zaměstnanců tím, že veškerá data jsou vždy naskenována a uložena v odpovídající kvalitě. Proto již nedochází k opakovanému nastavování úloh nebo přeskenovávání dokumentů.

Sean Suematsu, European Document Scanning Solutions Director, Canon Europe, říká: „Canon se soustavně snaží poskytovat svým zákazníkům inovativní řešení, která jim umožňují pracovat jednodušeji, produktivněji a šetřit náklady. Kombinací technologií Kofax VRS s předními skenery imageFORMULA můžeme našim zákazníkům garantovat vyšší přidanou hodnotu bez jakýchkoli dalších nákladů.“

Canon se spojením sil se společností Kofax drží své strategie nabízet zákazníkům při vývoji vysokorychlostních skenerů ten nejvyšší standard digitalizace dokumentů.

Technologie Kofax VRS disponuje snadným ovládáním. Automatické nastavení se dokáže přizpůsobit skenovanému typu dokumentu a díky těmto funkcím mají zákazníci k dispozici obrazová data ve vysoké kvalitě, která neobsahuje žádné nechtěné nečistoty.

„Organizace hledají řešení, jak automatizovat vysokoobjemové dokumentové úlohy, které zvyšují efektivitu a produktivitu, snižují obchodní náklady a přinášejí vyšší zisk,“ říká Jim Vickers, Senior Vice President OEM & Partner Strategy, Kofax. „Toto vše umožňují naše technologie VRS. Jsme velmi rádi, že můžeme na trh přinést naše pokročilá dokumentová řešení ve spolupráci se společností Canon.“

Implementace technologií Kofax VRS Basic do vybraných modelů dokumentových skenerů Canon imageFORMULA již v současnosti probíhá a očekává se, že bude kompletní na konci ledna 2010.

Technologie bude součástí následujících modelů skenerů Canon: DR-2510C, DR 2580C, DR-3010C, DR-4010C, DR-6010C, DR-5010C, DR-6050C, DR-7550C a DR 9050C.

O Kofax
Společnost Kofax plc se sídlem v Irvine v Kalifornii je vedoucím dodavatelem řešení Document and Data Capture a Inteligent Capture & Exchange řešení. Více než 20 let společnost Kofax poskytuje řešení, která automatizují obchodní procesy. Vstupem do těchto obchodních procesů mohou být jak papírové dokumenty, tak i faxy, e-maily popř. jiné elektronické formáty dokumentů. Všechna tato řešení jsou ověřena tisícovkami zákazníků všech oborů – peněžní služby, státní správa a samospráva, zdravotnictví, výrobní podniky a mnoho dalších. Kofax svá řešení prodává skrze síť certifikovaných partnerů ve více než 60 zemích po celém světě. Společnost Kofax plc je veřejně obchodována na londýnské burze (symbol: KFX).

O společnosti Canon Europe
Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese www.canon-europe.com.

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

Na poslední chvíli šokuje výjimkami v EET

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů