Canon představuje CaptureOnTouch – software pro jednoduché skenování dokumentů

12. 9. 2009

[Tisková zpráva] Canon vyvinul CaptureOnTouch, software určený pro rychlé a snadné skenování. Zejména pro použití na rychle rostoucím SOHO trhu byly vyvinuty dva jednoduché způsoby skenování. Součástí je automatická archivace a distribuce dokumentů zaručující vysoký výkon

Praha, 11. září 2009 – Canon CZ, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes oznámil uvedení softwaru CaptureOnTouch orientovaného na zjednodušení skenovacího procesu a zvýšení uživatelské produktivity.

S cílem posílit svoji pozici v jednom z nejrychleji rostoucích (*) segmentů trhu – v oblasti menších kanceláří a domácností (SOHO) – vyvinul Canon software přinášející uživatelům rychlé a výkonné skenování dokumentů, včetně jejich ukládání a distribuce.

Jednou z hlavních výhod softwaru CaptureOnTouch je jednoduchost použití. To ocení zejména uživatelé, kteří dosud nemají se skenováním a elektronickým ukládáním dokumentů mnoho zkušeností. Software umožňuje zvolit jeden ze dvou způsobů skenování, volba “Scan First” umožní uživateli nejdříve dokument naskenovat a teprve poté zvolit požadovaný výstupní formát a místo uložení. Oproti tomu volba “Select Scan Job” poskytuje uživateli možnost zvolit snadno jednu z předem připravených voleb pro rychlé uložení dokumentu do vybrané složky nebo pro poslání emailem.

Funkce jednoho z tlačítek může být kupříkladu nastavena tak, že naskenovaná faktura bude uložena přímo do složky s účetními daty v podobě PDF souboru, přičemž text v dokumentu bude rozpoznán a později v něm bude možné vyhledávat. K dalšímu tlačítku může být přiřazena například funkce odeslání naskenovaného dokumentu emailem na předdefinované adresy pracovníků HR oddělení. Díky tomu je možné snížit počet chyb a ušetřit čas rychlejším zpracováním úloh.

„Firmy dnes cítí velký tlak na zvyšování výkonnosti a snaží se proto pracovat co nejefektivněji. Snaží se zlepšovat své vnitřní i vnější procesy a mít vše v souladu s legislativními požadavky. Také díky tomu se skenování dokumentů dnes stalo běžnou praxí“, okomentoval uvedení softwaru Jaroslav Volf, produktový manažer divize skenerů společnosti Canon CZ.

“Při vývoji softwaru CaptureOnTouch jsme toto vše měli na paměti a vytvořili jsme produkt, který díky svému důrazu na jednoduchost a výkonnost při práci s dokumenty společnostem v jejich práci co nejvíce pomůže,“ dodal Jaroslav Volf.

Software CaptureOnTouch bude od září standardně přiložen ke skenerům imageFORMULA DR-2010C/DR-2510C, uživatelé skenerů imageFORMULA DR-2010C/DR-2510C si jej budou moci zdarma stáhnout ze stránek společnosti Canon. Software bude také přiložen k nově uvedeným skenerům imageFORMULA DR-2010M/DR-2510M, které jsou kompatibilní s operačním systémem Apple Mac OS. Informace k produktům Canon naleznete na www.canon.cz.

* zdroj Infosource, duben 2009

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Vitalia.cz: Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Potvrzeno: Pobyt v lese je skvělý na imunitu

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Lupa.cz: UX přestává pro firmy být magie

UX přestává pro firmy být magie

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Podnikatel.cz: Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Dárky v podnikání. Jak je uplatnit v daních?

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!