Canon představuje nové barevné A3 multifunkce řady imageRUNNER ADVANCE

[Tisková zpráva] imageRUNNER ADVANCE C2030 a C2020 rozšiřují nabídku Canon o další výkonná barevná kancelářská zařízení. Kompatibilita s uniFLOW V5 a iW360 zvyšuje bezpečnost a umožňuje kompletní správu vstupu i výstupu. Nové stroje nahrazují velmi úspěšné modely imageRUNNER C2380i a C3080/i a nabízí vylepšení v oblastech bezpečnosti, výkonu i šetrnosti k životnímu prostředí.

PRAHA, 8. prosince 2010 – Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představil nové barevné multifunkční zařízení imageRUNNER ADVANCE. Novinky rozšiřují portfolio barevných A3 strojů imageRUNNER ADVANCE a splňují vše od základních požadavků až po vysoké nároky kladené na lehké produkční stroje. Společnost Canon si tak upevňuje pozici lídra v oblasti multifunkčních zařízení.*

Nejnovější modely imageRUNNER ADVANCE C2030 a C2020 jsou vybaveny moderní techno­logií kontroly barevnosti a jsou vhodné pro malé a střední pracovní skupiny v kancelářském prostředí. Nové stroje s rychlostí tisku 20 str./min a 30 str./min nabízí řadu možností a funkcí, které zvyšují bezpečnost v síťovém prostředí a zvyšují produktivitu zaměstnanců, šetří náklady a zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí.

Oba modely jsou dostupné v základní či plné konfiguraci s harddiskem (HDD) nebo flashdiskem. Flashdisk plně stačí při využívání základních funkcí imageRUNNER ADVANCE, což je optimální řešení pro menší a střední pracovní skupiny. Oproti tomu verze s HDD podporuje většinu funkcí, které jsou dostupné na oceněné platformě imageRUNNER ADVANCE.

Novinky nahrazují velmi úspěšné modely Canon imageRUNNER C2380i a imageRUNNER C3080/i a přináší vylepšení v oblasti správy, vysoce kvalitní barevný TFT dotykový displej, intuitivní uživatelské rozhraní a vylepšený design. Tím dochází ke snížení provozních nákladů a lepší efektivitě. HDD verze navíc poskytuje plné využití všech možností nejnovější verze uniFLOW V5 pro správu tisku a skenování.

Zařízení umož­ňují tisk, kopírování i ske­nování jediným dotykem, podporují připojení přes USB, nabízí rozmanité možnosti finálního zpracování dokumentů a zásobník až na 2000 listů papíru s gramáží od 64 g/m² do 220 g/m². Multifunkční zařízení nabízí špičkový výkon za příznivou cenu.

Tvorbu nových dokumentů a manipulaci s nimi usnadňuje software iW360 a navíc je k dispozici sada pro kontrolu tisku a zabezpečení a funkce USB Print & Scan. Nové modely zjednodušují pracovní postupy a přináší vyšší efektivitu.

„Za posledních 9 měsíců nám platforma imageRUNNER ADVANCE umožnila rapidně zvýšit podíl na trhu multifunkčních tiskáren v západní Evropě. Zákazníci oceňují výhody, které jim tato zařízení přináší. Tiskárny imageRUNNER ADVANCE totiž nabízí vyšší kvalitu, výkon a flexibilitu, takže firmám poskytují vše, co potřebují,“ říká Daniel Míka, Office Product Business Developer, Canon CZ.

Nové A3 multifunkce jsou ekologicky šetrné a nabízí nejnižší celkovou spotřebu energie a nejmenší dopad na životní prostředí ve své třídě. Výhodou je i rychlé zahřátí při startu a automatický oboustranný tisk.

Bezpečnost zvyšují funkce v rámci uniFLOW pro řízení tisku a sada pro bezpečné odesílání dokumentů. Spolehlivost zajišťuje nástroj e-Maintenance pro vzdálenou diagnostiku strojů. K dispozici je možnost zvolit optimální konfiguraci, která vyhovuje potřebám uživatele, i speciální model, který umožňuje uživatelům platit pouze za to, co vytiskli.

imageRUNNER ADVANCE C2030 a C2020 jsou dostupné od 1. listopadu 2010.

120na80.cz: 5 nejčastějších mýtů o kondomech

5 nejčastějších mýtů o kondomech

Vitalia.cz: Bižuterie tisícinásobně překračuje povolené limity

Bižuterie tisícinásobně překračuje povolené limity

Vitalia.cz: Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

Když přijdete o oko, přijdete na rok o řidičák

DigiZone.cz: Velká cena v Abú Dhabí: 131 ti­síc diváků

Velká cena v Abú Dhabí: 131 ti­síc diváků

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

DigiZone.cz: NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

NG natáčí v Praze seriál o Einsteinovi

Měšec.cz: Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Banky mlží o nákladech na předčasnou splátku hypotéky

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Daňové úlevy s EET nestačí. Budou zdražovat

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček