Okamžitý a praktický tisk v profesionální kvalitě – Canon představuje stylovou a velmi kompaktní fotografickou tiskárnu SELPHY CP800

19. 8. 2010

[Tisková zpráva] PRAHA, 19. srpna 2010 – Společnost Canon dnes představila novou kompaktní fotografickou tiskárnu SELPHY, která umožňuje snadný a rychlý tisk fotografií v profesionální kvalitě v pohodlí domova. V sortimentu Canon nahrazuje model SELPHY CP780, oproti kterému nabízí celou řadu vylepšení, menší a stylovější design, více kreativních funkcí a všestrannější využití.

Tiskárna SELPHY CP800 je ideálním řešením pro ty, kteří hledají praktickou tiskárnu nabízející vysokou kvalitu obrazu stiskem jediného tlačítka. Dodávána bude ve dvou atraktivních verzích – černé a bílé. Lze s ní s úspěchem tisknout např. fotografie do rodinného alba pro příští generace. Je také zajímavou alternativou pro malé podniky, které potřebují tisknout průkazové fotografie či poskytovat služby okamžitého tisku fotografií.

Rychlá a snadná obsluha
SELPHY CP800 umožňuje uživatelům těšit se z kvalitních fotografií během několika sekund – a to i tehdy, když s fototiskárnou ještě nikdy předtím nepracovali. Uživatelské rozhraní je jednoduché a díky velkým tlačítkům a barevnému LCD displeji s úhlopříčkou 6,2 cm (2,5") snadno ovladatelné. Fotografie lze velice snadno vybrat a vytisknout přibližně za 47 sekund v profesionální kvalitě a se skvělou tonální gradací1.

Uživatelé mohou tisknout přímo z celé řady kompatibilních paměťových karet i ze zařízení kompatibilních s rozhraním PictBridge, jako jsou např. digitálních fotoaparáty nebo videokamery. SELPHY CP800 může tisknout také z některých USB pamětí3 či mobilních telefonů4. Díky tomu lze rychle a pohodlně tisknout bez použití počítače.

Fotografie v profesionální kvalitě kdykoliv je potřebujete
K produkci nejlepších výsledků za všech okolností je tiskárna SELPHY CP800 vybavena funkcí Auto Image Optimize (Automatická optimalizace obrazu), která analyzuje tváře, kontrast a jas snímku, a následně provede potřebné korekce tak, aby byl snímek optimálně jasný, ostrý a v nejlepší možné kvalitě. Kromě toho mohou uživatelé použít funkci Smooth Skin (Hladká pleť), která vyhlazuje drobné vady pleti, takže portréty jsou lichotivější. Pro jemnější vyladění fotografií lze jas upravit také manuálně.

Použitá sublimační technologie je zárukou jemných a lesklých výtisků, které vypadají a působí jako tradiční fotografie z fotolaboratoře. S fotografiemi lze manipulovat bezprostředně po vytištění. Speciální povrchová úprava zabraňuje poškození obrazu při polití vodou a udržuje bohaté a živé barvy až 100 let při uložení ve fotoalbu. SELPHY CP800 tiskne fotografie v různých formátech včetně pohlednice, velikosti L6 a vizitek7.

SELPHY CP800 umožňuje tisk fotografií v různém rozvržení. V režimu ID Photo lze tisknout různé běžně používané velikosti průkazových fotografií na jeden list papíru. Shuffle layout (Promíchané rozvržení) rozmístí několik snímků na jednu stránku zajímavým způsobem, takže uživatelé mohou vytvářet různé působivé kompozice ze svých fotografií. Funkce MyColors (Mé barvy) rozšiřuje možnosti kreativity použitím režimů jako Vivid (Živé barvy), Neutral (Neutrální), Sepia (Sépie), Positive Film (Pozitivní film) a Black & White (Černobíle) přímo v tiskárně.

Také připojení tiskárny SELPHY CP800 k osobnímu počítači a její následující použití je velmi jednoduché. Software SELPHY Photo Print umožňuje uživatelům přidávat rámečky, textové bubliny či kliparty prostřednictvím kreativního a intuitivního rozhraní s hlasovými instrukcemi.

SELPHY CP800 nabízí plně mobilní tisk prostřednictvím volitelného akumulátoru, takže i na cestách můžete tisknout okamžitě a bez omezení. V případě potřeby lze tiskárnu zajistit bezpečnostním kabelem, jakým je například Kensington lock.

SELPHY CP800 – hlavní funkce a charakteristiky:

• Stylová, velmi kompaktní fotografická tiskárna
  • Výklopný LCD displej s úhlopříčkou 6,2 cm (2,5")
  • Produkce výtisků do jedné minuty 2
  • Rozsah velikostí tisku
  • Korekce červených očí
  • Tisk z paměťových karet, pamětí USB 3 a fotoaparátů
  • Fotografie s životností 100 let 5
  • ID Photo Print Layout (Průkazové fotografie)
  • Volitelné napájení z akumulátorů
  • Software s hlasovými instrukcemi

O společnosti Canon Europe
Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese www.canon-europe.com.

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Podnikatel.cz: Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Přivýdělek u Airbnb nebo Uberu? Čekejte kontrolu

Lupa.cz: Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Avast po spojení s AVG propustí 700 lidí

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání