CCV Informační systémy: zlaté partnerství s Microsoftem pokračuje

[Tisková zpráva] Brno, 2. 11. 2010 – Společnost CCV Informační systémy se může i nadále pyšnit titulem Microsoft Gold Certified Partner, který mimo jiné reflektuje nové reference a realizovaný byznys v daném období. V něm rozvíjela a implementovala ERP nebo WMS systémy u celé řady klientů, předních firem ve svých oborech. Jako příklad za uvedené období je možné uvést společnosti Accom, Aquacentrum, Askino, COOP Morava, Gaston, Medac, Metros, Pro-Doma, Scott, Tempo nebo Visimpex. Nejčerstvější implementace ERP Microsoft Dynamics byly nasazeny do podniků Heinz Food a ITVV.

Společnost CCV Informační systémy dokázala splnit veškeré podmínky pro udělení nejvyšší kompetence, která se vztahuje ke skupině produktů ERP systému Microsoft Dynamics, s jejichž implementací má rozsáhlé zkušenosti. „Vážím si, že jsme pozici Microsoft Gold Certified Partner obhájili, zejména uvážíme-li, že podmínky jsou letos oproti minulosti ještě přísnější. Nové náročnější podmínky lépe identifikují přední partnery, a tím usnadňují klientům výběr správného dodavatele. Zlaté partnerství se společností Microsoft vnímám jako potvrzení našeho čelného postavení mezi dodavateli ucelených podnikových řešení ve vybraných oborech,“ říká Marek Procházka, ředitel divize CCV Business Solutions. Zlaté partnerství je platné do 15. října 2011.

Obhajoba titulu Microsoft Gold Certified Partner umožňuje dále rozvíjet oborově vyspělá řešení vyvinutá na platformě Microsoft Dynamics. Díky specializaci a oborové vertikalizaci dokáže CCV Informační systémy realizovat řešení konfigurovatelná přesně dle potřeb konkrétního zákazníka, díky čemuž klienti získají dokonalý přehled o firmě a podnikových procesech. Detailně propracovaná řešení s desítkami implementací má společnost CCV zejména v oblasti logistiky, maloobchodu, velkoobchodu, potravinářství, stavebnin a spotřebního zboží.

O společnosti
CCV Informační systémy působí na trhu od roku 1992 a patří k významným hráčům domácí scény oboru informačních systémů. Sídlí v Brně (divize CCV Business Solutions) a další pobočky působí v Brně (divize CCV eGovernment), v Opavě (divize CCV eBusiness) a v Kysuckém Novém Meste (CCV Slovensko). Poskytuje komplexní dodávky ve vývoji, poradenství a implementaci podnikových informačních systémů (Microsoft Dynamics) a dalších softwarových aplikací pro vybrané oblasti podnikání. Specializuje se na řešení pro poskytování elektronické výměny dat (řešení EDI Orion), zabezpečuje bezpapírový oběh obchodních dokladů. Vyvíjí speciální řešení (registry, portály) pro státní správu. CCV Informační systémy udržuje certifikát systému kvality ISO 9001:2009, a je držitelem statutu Oracle Gold Partner a je rovněž partnerem společnosti Microsoft s titulem Microsoft Gold Certified Partner.