CDL System a.s. je Microsoft GOLD Certified Partner

CDL System a.s. je Microsoft GOLD Certified Partner

Ústí nad Labem, 25. 8. 2004 – CDL SYSTEM splnil všechny požadavky nového certifikačního programu společnosti Microsoft a je od srpna 2004 nositelem nejvyššího partnerského ocenění – Microsoft Gold Certified Partner. Certifikace tohoto stupně je komplexním oceněním odborných, obchodních i procesních schopností společnosti a odráží přední postavení CDL SYSTEM na trhu informačních technologií a systémů v ČR.

Certifikace je založena na třech kompetencích společnosti CDL SYSTEM, kterými jsou:

1) Pokročilá řešení infrastruktury – která reflektuje tradiční aktivity CDL při implementacích rozsáhlých řešení Microsoft® Windows Server, nasazení produktu Microsoft® Exchange Server nebo přechod na tento produkt, návrh a nasazení adresářové služby Windows Active Directory®, převod správy dat a konsolidace serverů, návrh a nasazení řešení ukládání dat či návrh a nasazení správy systémů.

2) Řešení pro týmovou spolupráci – zejména v oblasti spolupráce a zpracování zpráv a portálových řešení. Řešení CDL SYSTEM pro Elektronické řízení ISO dokumentace na portálu Microsoft® SharePoint Server je jedním z finalistů letošní soutěže Microsoft Industry Awards.

3) Podnikové řešení Microsoft Business Solution. V současné době představuje CDL SYSTEM s více než 70 klienty informačního systému Navision jednoho z předních implementačních partnerů. Jednotlivá vertikální řešení zahrnují nejen specifické zákaznické implementace, ale i standardní oborová řešení v oborech: Řízení spedičních a dopravních společností, Dynamicky řízený sklad, Velkoobchod s pneumatikami, Elektrotechnický velkoobchod, Potravinářské obchodní řetězce, Elektrotechnická výroba, Strojírenská výroba, Diskrétní a sériová výroba, Veřejný sektor (státní správa a samospráva).

Jiří Devát, generální ředitel společnosti Microsoft ČR v této souvislosti uvedl: "Nejvyšší možné ocenění odbornosti našich partnerů, které Microsoft uděluje, je titul Microsoft Gold Certified Partner. Společnosti s tímto titulem mají přístup k prostředkům a podpoře odpovídající jejich výjimečnému postavení na trhu. Partneři na této úrovni mají příležitost k vytvoření nejtěsnějšího pracovního vztahu se společností Microsoft, jako je například účast na společných vývojových projektech.

Se společností CDL SYSTEM úzce spolupracujeme již řadu let a je jedním z nejdůležitějších partnerů Microsoftu na českém trhu. Mimo to, že CDL SYSTEM splňuje všechna kriteria pro titul Microsoft Gold Certified Partner, oceňuji na CDL SYSTEM jeho schopnost dostát dlouhodobým závazkům a podřídit další rozvoj společnosti ve prospěch požadavků zákazníků.“

Další informace:

CDL SYSTEM a.s.
Ing. Vítězslav Kotrs
výkonný ředitel a předseda představenstva
tel.: +420 475 238 111
fax: +420 475 238 222
e-mail: vitezslav.kotrs@cdl­.cz

O společnosti CDL SYSTEM a.s.

Společnost CDL SYSTEM a.s. se orientuje na dodávky informačních technologií velkého rozsahu a výkonu v průmyslu a státní správě. CDL SYSTEM a.s. provádí dodavatelsko-inženýrskou činnost při výstavbě infrastruktury informačních systémů a zajišťuje provozuschopnost infrastruktury informačních systémů. Poskytuje servisní a profylaktické služby, technickou a systémovou podporu, dálkovou správu počítačových sítí a serverů. CDL SYSTEM a.s. provádí implementace podnikových informačních systémů. Poskytovaná řešení informačních systémů jsou na bázi komplexních dodávek systému Microsoft Business Solutions Navision. Kromě spolupráce se společností Microsoft je CDL SYSTEM a.s. předním partnerem firem Hewlett- Packard, Cisco Systems, Nortel Networks, Citrix a dalších. CDL SYSTEM se významnou měrou zapojuje do mezinárodní spolupráce při implementacích informačních systémů. Firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2000.