CES 2007: ASUS uvádí novou sérii základních desek a nový AiGuru S2

[Tisková zpráva] Praha 8. ledna 2007 - ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel řešení pro digitální domácnosti, představil sérii tří základních desek, kartu telekomunikačního adaptéru a bezdrátový USB internetový telefon s podporou Skype volání.

Základní desky M2N/TeleSky, P5B/TeleSky a P5LD2 SE, karta telekomunikačního adaptéru TA-CP600/400 a telefon AiGuru S2 jsou zkonstruovány tak, aby poskytovaly domácnostem i firmám rozšířené možnosti digitální komunikace společně se speciálními funkcemi internetového volání přes Skype.

Bohatší komunikační zážitky
AiGuru S2, bezdrátový USB internetový telefon, nabízí podporu Skype™, Windows® Vista™ SideShow™, Apple iTunes a Windows Media® Player pro bezdrátové přehrávání hudby. Telefon zůstává věrný třem hlavním zásadám konstrukce produktů ASUS – stylovost, snadnost použití a bezproblémová integrace s aplikacemi na PC. Perfektní tenký design, jasný barevný displej a podsvětlená klávesnice pak umožňují pohodlné používání AiGuru S2 doma nebo v kanceláři, a to bez ohledu na umístění počítače. Pro využití všech funkcí je doporučeno širokopásmové připojení k internetu.

Zjednodušená struktura menu AiGuru S2 a uživatelsky příjemné rozhraní umožňují snadno využívat všechny přednosti Skype. Kromě základních funkcí Skype dává AiGuru S2 uživatelům také možnost pracovat s osobními informacemi a seznamy kontaktů. Při příjmu příchozího hovoru mohou uživatelé vidět také fotografie nebo ikony (avatáry) volajících osob a jejich Skype identifikátor.

Pro bezdrátový poslech hudby je AiGuru S2 vybaven velmi kvalitním reproduktorem, ekvalizérem s pěti režimy a podporou pro streamování hudby z PC pomocí Wi-Fi technologie. Díky podpoře Windows® Vista™ SideShow™ mohou uživatelé použít AiGuru S2 také pro získání informací o posledních e-mailových zprávách.

Dynamické využití počítače s rozsáhlými možnostmi volání Společnost ASUS dále představila sérii základních desek s doplňkem pro Skype, který mění klasické nebo bezdrátové domácí telefony na multifunkční Skype telefony. Po instalaci karty telekomunikačního adaptéru TA-CP600/400 nebo využitím základních desek M2N/TeleSky, P5B/TeleSky a P5LD2 SE mohou uživatelé používat běžné telefony pro práci se Skype a volat zdarma dalším uživatelům připojeným ke Skype, využívat nízké tarify pro volání na pevné linky nebo mobilní telefony pomocí SkypeOut™ nebo přijímat příchozí hovory pomocí SkypeIn™. Podporovány jsou také konferenční hovory, indikace čekajících hovorů, předvolby čísel a komunikace tří stran. TA-CP600 podporuje další pokročilé funkce, jako je například přesměrování volání. Pro využití všech funkcí je rovněž doporučeno širokopásmové připojení k internetu.

Nové produkty ASUS AiGuru S2, TA-CP600/400 a základní desky M2N/TeleSky, P5B/TeleSky a P5LD2 SE připravené pro Skype budou k dispozici v 1. čtvrtletí 2007.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti www.asus.com nebo www.asus.cz.

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Podnikatel.cz: V restauraci bez cigaret? Sněmovna kývla

V restauraci bez cigaret? Sněmovna kývla

Podnikatel.cz: Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Alza.cz má StreetShop. Mall.cz více výdejních míst

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Root.cz: Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

Mirai má nový cíl 5 milionů routerů

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

DigiZone.cz: Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

Perspektivy TV v roce 1939 podle časopisu Life

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...