CES 2011: Jedenáct ocenění pro společnost LG

[Tisková zpráva] Společnost LG Electronics CZ (LG), která je světovým lídrem a technologickým inovátorem v domácích spotřebičích, spotřební elektronice a mobilních komunikacích, získala na největší světové výstavě spotřební elektroniky CES 2011 řadu ocenění v jedenácti kategoriích.

Výstava CES 2011 již  skončila, pro společnost LG byla velmi úspěšná. Odborná  porota ocenila produkty značky LG celkem jedenácti prestižními cenami, včetně nejvyššího ocenění „Best of Innovations“ v kategorii „Video Display“ za 55palcový Full LED HDTV 3D televizor s připojením k internetu.

„Velice si vážíme toho, že naše produkty byly označeny největšími odborníky v oblasti spotřební elektroniky za nejlepší z nejlepších. LG tím opět dokazuje, že patří mezi technologického lídra,“ uvedl Martin Malý, tiskový mluvčí společnosti LG Electronics CZ a zároveň doplnil: „Tato ocenění jsou pro nás zároveň závazkem. Stále budeme představovat dokonalejší spotřebiče s pokrokovými technologiemi, inteligentními funkcemi a stylovým designem, které naším zákazníkům zpříjemní život.“

Na výstavě byly dále oceněny televizory značky LG všech oblastí – LED, LCD i plazmové. Spoustu ocenění dostaly produkty z oblasti domácí zábavy, jako jsou domácí kina, Blu-ray přehrávače i počítačové monitory. V neposlední řadě byly oceněny i konvenční domácí spotřebiče, jako jsou prací pračky. Porotu nadchly i nové technologie, které společnost LG představila. Jednalo se především o novou NANO FULL LED technologii, pro podsvícení displejů, a o druhou generaci aplikace pro připojení televizoru do sítě a internetu – NetCast 2.0™.

CES Innovations Awards pečlivě vybírá po­rota složená z věh­lasných designérů, inženýrů a novinářů. Ti hodnotí produkty v mnoha kategoriích, jako je užitná hodnota, design, kvalita, inovativnost a další oblasti. Cílem poroty a jednotlivých ocenění je ukázat běžné veřejnosti nejpokrokovější a nejzajímavější produkty v jednotlivých kategoriích, které jim usnadní a zpříjemní život.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).