CES 2011: Lenovo zaujalo odborníky a získalo několik ocenění

8. 2. 2011

[Tisková zpráva] Praha, 7. února 2011 – Společnost Lenovo oznamuje, že na veletrhu spotřební elektroniky CES 2011 ocenily tři renomované technické publikace její počítače z hlediska inovací, kvality a přínosu pro trh počítačů. Server Notebook.com ocenil notebook ThinkPad X120e jako „Best Affordable Business Ultraportable“ (Nejlepší dostupný přenosný počítač pro business), model ThinkPad Edge E220s byl nominován jako finalista “Best of CES” v kategorii pro ultrapřenosné notebooky magazínem Laptop Magazine a CNet nominoval all-in-one počítač IdeaCentre B520 finalistou “Best of CES” v kategorii PC a notebooky.

„Tato ocenění  dokazují špičkové výsledky našich designérů a inženýrů, díky kterým naše počítače určené jak podnikům, tak i domácnostem vynikají nad konkurencí,“ uvedl Don Weisler, viceprezident business operations u Lenova. „Pro profesionální uživatele určený ThinkPad X120e nasazuje novou výkonnostní laťku, ThinkPad Edge E220s je stylový notebook pro segment SMB a IdeaCentre B520 představuje nejvýkonnější all-in-one počítač pro domácí zábavu.“

Přenosný ThinkPad X120e

Novinka z řady ultrapřenosných notebooků ThinkPad X120e představuje novou metu ve výkonnosti pro podnikové uživatele. Jako první komerční notebook využívající procesor AMD Fusion E-Series Accelerated Processing Unit (APU) spojuje ThinkPad X120e rychlejší běh aplikací a výkonnější grafiku s delší životností baterie. Použitím procesorů AMD Fusion E-Series se zrychlil grafický výkon o 65 %, výdrž baterie se prodloužila až o 30 %, což nabízí více než šestihodinový provoz při splnění kritérií Energy Star 5.0.

ThinkPad Edge E220e – notebook pro SMB

ThinkPad Edge E220e zaujme na první pohled nevšedním designem a řadou propracovaných detailů, což potvrzuje i na dotek měkký povrch, který v kombinaci s  kovem propůjčuje notebooku nezaměnitelný vzhled. E220e nabízí vylepšený výkon a integrovanou grafiku v druhé generaci Intel Core™procesorů, technologii Lenovo Enhanced Experience 2.0 pro rychlejší start počítače a řadu technologií pro bezdrátové připojení. Uživatelé, kteří si rádi vychutnají kvalitní zvuk, určitě potěší Dolby Home Theatre, ti, co často volají přes Windows Live Messenger nebo jinou aplikaci, zase ocení přenos obrazu v HD.

Zábava s IdeaCentre B520

Nejvýkonnější AIO počítač od Lenova přináší pro domácnosti v jediném kompaktním zařízení herní výkon a zábavu. Díky kombinaci výkonné grafiky s druhou generací Intel®Core™ i7 procesorů nabízí maximum zábavy. Jako první bezrámový mutlidotykový AIO na trhu přichází B520 s technologií Project Capacitive Touch (PCT) pro ještě přesnější a pohodlnější ovládání. Je vybavený 23“ Full HD displejem s volitelnou grafikou Nvidia 3D Vision, zvukem SRS Premium Sound a multifunkční myší 3 v 1, která funguje jako standardní myš, ukazovátko a herní ovladač se snímačem pohybu.

Pro nejnovější informace o Lenovo news se zaregistrujte na RSS kanály společnosti Lenovo nebo sledujte Lenovo na Twitteru: www.twitter.com/Le­novoCZ

O společnosti Lenovo

Lenovo je přední  světový výrobce počítačů, který poskytuje uživatelům  špičkové produkty postavené na moderních technologiích. Lenovo patří celosvětově k lídrům v oboru, a to díky zaměření na výzkum, vývoj, inovace a kvalitu. Vedle etablované řady business notebooků ThinkPad rozšířilo Lenovo své portfolio také o řadu IdeaPad, určenou převážně domácím uživatelům. Tyto notebooky a netbooky nabízí špičkové technologie ruku v ruce s čistými liniemi, lehkostí a moderním designem. Lenovo má ve své nabídce i all-in-one počítače ThinkCentre a IdeaCentre, pracovní stanice, servery a řadu dalších počítačových doplňků. Další informace o společnosti Lenovo jsou k dispozici na www.lenovo.cz nebo na Twitteru: http://twitter­.com/lenovocz.
Vitalia.cz: Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Jak koupit Mikuláše a nenaletět

Měšec.cz: Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Golfové pojištění: kde si jej můžete sjednat?

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

120na80.cz: Bojíte se encefalitidy?

Bojíte se encefalitidy?

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu