Češi sází na síti první týden

[Tisková zpráva] Beroun, 13. ledna 2009 – Největší domácí provozovatel kursových sázek Tipsport hlásí jen za první týden provozu internetového sázení počty registrovaných klientů v pětimístných číslech. „Tomu v pondělí napovídaly již první hodiny sázení na síti, kdy se na našich pobočkách registrovalo několik tisíc klientů,“ říká mluvčí Tipsportu Lubomír Ježek. Dotace na své herní účty klienti provedli nejčastěji částkou do jednoho tisíce korun, celkový objem vkladů tak přesáhl několik milionů.

Zájem o sázení přes internet u Tipsportu není jen výsadou Čechů. „Ozvalo se také několik stovek slovenských sázkařů, zda si i oni mohou u naší společnosti zřídit účet. To po potvrzení totožnosti na pobočce samozřejmě možné je,“ potvrzuje Lubomír Ježek, ale vzápětí dodává, že Slováci již budou mít brzy možnost využít podobné nabídky doma, neboť Tipsport SK také zde spuštění internetového sázení intenzivně připravuje. Nejvyšší výhrou v prvním týdnu na síti je sólo sázka za 100 tisíc korun na jediný zápas italské ligy v kursu 2:1. Odvážný tipér byl úspěšný, a tak získal na svůj herní účet dvojnásobek.

„S velkým zájmem se též hned první týden setkaly LIVE sázky, tedy sázky na již rozehrané zápasy, jejichž nabídka se bude postupně výrazně rozšiřovat, “ upozorňuje mluvčí sázkové kanceláře, která jako jedna z mála nabízí sázky 24hodin denně. Zajímavé bylo sledovat, jak rostla návštěvnost internetových stránek společnosti Tipsport. Zatímco kolem Vánoc došlo k mírnému poklesu, tak 5. leden 2009 znamenal razantní, stoprocentní nárůst denní návštěvnosti oproti předešlým obdobím.

Sázková kancelář Tipsport, v současnosti největší sázková kancelář v České republice specializující se na kursové sázky, byla založena v květnu 1991. Nabízí sázky především na sportovní události, ale vypisuje kursy i na politické či zábavné kulturní události a také na číselné hry (například na ruletu). Tipsport v současné době provozuje v České republice více než 1020 poboček, z nichž zhruba 65% funguje na bázi Tipsport barů, kde je možné se kromě sázení občerstvit a sledovat sportovní přenosy v televizi či na velkoplošné projekci. Díky telefonické službě Teleservis je možné sázet i po telefonu. Svým stálým klientům nabízí Tipsport účast ve věrnostním programu Tipkonto, v němž mohou pomocí čipové Tipkarty sázkaři čerpat mnoho bonusů a výhod. Tipsport je hlavním partnerem české hokejové extraligy a premium partnerem české fotbalové reprezentace. Další informace o společnosti najdete na internetové adrese www.tipsport.cz nebo na Teletextu ČT.