Česká navigace stále první na App Storu!

[Tisková zpráva] Praha, 15. března 2011 – Na začátku minulého týdne uvedla společnost Dynavix na trh první českou navigaci pro iPhone, která je k dostání prostřednictvím českého a slovenského App Storu.

V těchto dnech se k původním třem mapovým uskupením (Střední Evropa, Česká republika, dále pak uskupení Česká republika, Slovensko a Německo) přidávají i další aplikace – Dynavix Západní Evropa, Severské státy, Velká Británie a Irsko a Východní Evropa, kterou lze např.zakoupit za cenu 39,99 €, tedy přibližně 1000 Kč.

„O navigace Dynavix pro iPhone je velký zájem, o čemž svědčí statistiky vedené na App Storu. Celý minulý týden jsme se drželi na předních pozicích v nejprodávanějších aplikacích vůbec. Děkujeme tedy našim zákazníkům za přízeň.“ uvedl Tomáš Tvrzský, člen představenstva společnosti. Do dnešního dne je aplikace Dynavix Střední Evropa a Dynavix Česká republika na prvním a druhém místě žebříčku Top Grossing a tyto pozice zaujímá Dynavix i v kategorii nejprodávanějších navigací.

O spokojenosti jednotlivých uživatelů, kteří si již navigaci zakoupili a měli možnost ji otestovat, svědčí i vysoké hodnocení uvedené přímo na App Storu u konkrétních aplikací. „Velice nás samozřejmě těší i pozitivní ohlasy v různých diskuzích na internetu. Stále je však co zlepšovat a proto už nyní chystáme další funkce a rozšíření, například propojení s internetem, které umožní sdílet svoji pozici s přáteli, využít lokálních služeb založených na aktuální pozici, a nově také plná podpora iPadu.“ dodal Tvrzský.

Společnost Dynavix plánuje postupné uvedení dalších mapových uskupení a tím pokrytí většiny států jak Severní a Jižní Ameriky, tak některých států Asie i Afriky. Uživatelé iPhonu si tak budou moci téměř po celém světě změnit svůj iPhone v chytrou navigaci s nejnovějšími mapovými podklady.

Více informací o aplikaci Dynavix pro iPhone včetně předváděcích videí najdete na: http://iphone­.dynavix.com/

O společnosti

Společnost Dynavix a.s. je českým výrobcem navigačních systémů, jehož historie spadá až do roku 2003, kdy se začal vyvíjet první navigační software. V současné době firma nabízí kompletní portfolio navigačních zařízení se softwarem Dynavix 9, který je nejen na úrovni světového standardu, ale také spojuje ty nejlepší funkce, které jsou na trhu dostupné (chytrou trasu, rozšířenou databázi čísel popisných v ČR, evidenci jízd a pohonných hmot, hlasové povely Pavla Lišky, tří-letý update map zdarma). Dále nabízí navigační software pro Windows Mobile a iOS.

Dynavix a.s. působí nejen v ČR a na Slovensku, ale také v Německu či Polsku, kde běží Dynavix řešení ve spolupráci s partnerskými firmami.