Česká verze Acronis True Image Home 2011 je tady

16. 10. 2010

[Tisková zpráva] Nové uživatelské rozhraní, certifikováno a integrováno s Windows 7, rozšířená sada funkcí

Ostrava, 15.října 2010 – Acronis®, přední poskytovatel snadno ovladatelných řešení pro zálohování a zabezpečení pro fyzická, virtuální a cloudová prostředí, dnes uvolňuje Acronis True Image Home 2011 nejnovější verzi svého často oceňovaného spotřebitelského softwaru pro zálohování a obnovu v českém jazyce.

„Jsme opravdu rádi, že díky oblibě produktů Acronis v České republice a na Slovensku můžeme lokalizovanou verzi nabídnout našim uživatelům necelé dva měsíce po uvedení anglické verze na trh,“ uvedl Zdeněk Bínek, ředitel obchodního zastoupení Acronis, Inc. pro Českou republiku a Slovensko, „ Společně s Acronis Disk Director 11 Home CZ tak mají uživatelé úplnou sadu programů pro zálohování a správu disků plně kompatibilních s Windows 7 a to v mateřském jazyce.“

Acronis True Image Home 2011 je navržen tak, aby jednodušeji než dříve zálohoval a obnovoval soubory, složky, e-maily, knihovny Windows 7, nebo kompletní systém uživatele. Jednoduché a intuitivní rozhraní umožní začínajícím uživatelům provádět pokročilé úlohy zálohování a obnovy. Acronis True Image Home 2011 má přepracované grafické uživatelské rozhraní, které je navrženo tak, aby se přizpůsobilo začátečníkům i pokročilým uživatelům. Rovněž obsahuje nové funkce, jako je „Drag and Drop“, která umožňuje přetáhnout úlohu zálohování na plochu, a tím vytvořit zástupce.

Kromě toho průvodci a funkce okamžité ochrany „One-Click protection“ navrhnou uživateli nejlepší možnosti zálohování a obnovy, čímž zajistí ochranu důležitých souborů. Aby byl software svižnější a rychlejší, je nová verze optimalizována pro Windows® 7. Je rovněž integrována do ovládacího panelu, takže uživatelé mohou snadněji přistupovat ke svým zálohám a aktualizacím a mohou také spouštět zálohy Acronis z hlavního panelu Windows 7.

Acronis True Image Home 2011 nabízí téměř nepřetržitou ochranu dat pro trvalé kompletní zabezpečení systému a obsahuje možnost online zálohování. Acronis chrání uživatele aplikací, která řídí všechny úlohy zálohování a obnovy, od vytváření plných obrazů pevných disků až po ukládání určitých souborů a složek online. Acronis Online Backup nabízí automatický, jednoduchý a bezpečný způsob, jak zálohovat soubory prostřednictvím internetu.

Acronis rovněž uvádí novou verzi svého řešení Acronis True Image Home 2011 Plus Pack, které umožňuje uživatelům obnovu na odlišný hardware (jiný model či typ PC nebo notebooku), takže i když nemají k dispozici stejný náhradní hardware, přesto mohou použít zálohu a být opět rychle ve hře.

Nové a vylepšené funkce produktu zahrnují:

• Acronis Nonstop Backup – Každých pět minut automaticky vytváří přírůstkové zálohy. Tato funkce byla rozšířena o podporu Acronis Secure Zone®, která uživatelům umožní okamžitě provést obnovu ze zabezpečeného oddílu na pevném disku, ať už jsou kdekoliv, do jakéhokoliv bodu v čase a to i v případě, že selhal operační systém. Tato funkce je zvláště vhodná pro uživatele notebooků s jedním pevným diskem.
  • Time Explorer – Nabízí jednoduchý způsob, jak zobrazovat a spravovat soubory záloh z jedné obrazovky. Zálohy můžete opatřit komentářem a můžete si prohlížet snímky obrazovek, které ukazují stav pracovní plochy v okamžiku zálohování.
  • Předdefinovaná schémata zálohování – Uživatelé si mohou vybrat z různých schémat pro diskové a souborové zálohy a program si automaticky poradí se zálohami – od schématu s efektivním využitím místa, které je vhodné pro uživatele s omezenou kapacitou úložiště, až po schéma pro uživatele, kteří potřebují vyšší zabezpečení dat a systému. Kromě toho mohou uživatelé vytvořit vlastní schéma zálohování vyhovující jejich potřebám.
  • Kontrolní body – Časová osa průzkumníku záloh Acronis Backup Explorer ukazuje data aktualizací a instalací softwaru a systému Windows. Tato funkce byla rozšířena a přímo z průzkumníka Windows lze vidět, které předchozí verze souborů jsou k dispozici, a přímo je zde i obnovit.
  • Podpora USB 3.0 – Acronis True Image Home podporuje nový standard USB 3.0. U základních desek, které pracují s pevnými disky s rozhraním USB 3.0, mohou uživatelé využít vysoké rychlosti pro přenos dat, které nabízí nový standard v rychlosti běhu záloh.

Cena a dostupnost
Acronis True Image Home 2011 a Acronis True Image Home 2011 Plus Pack jsou nyní dostupné v české i anglické verzi i všech distributorů a prodejců IT.

O společnosti Acronis
Acronis je předním poskytovatelem snadno ovladatelného řešení pro zálohování, obnovu a zabezpečení pro fyzická, virtuální a cloudová prostředí. Patentované technologie diskového imagingu společnosti Acronis umožňují chránit data podnikům, malým a střední firmy i spotřebitelům. S obnovou po haváriích, softwarem pro deployment a migraci od společnosti Acronis mohou uživatelé chránit digitální informace, udržovat kontinuitu provozu a redukovat výpadky. Softwarové produkty Acronis jsou prodávány ve více jak 180 zemích a jsou dostupné v 13 jazycích. Další informace získáte na stránkách www.acronis.cz. Acronis také můžete sledovat na Twitteru: http://twitter­.com/acronis_czech a na Facebooku http://www.fa­cebook.com/pa­ges/Acroniscz/196049455­405

DigiZone.cz: Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

Mňam TV splnila slib a odešla z DVB-T

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Vitalia.cz: Manželka je bio, ale na sex moc není

Manželka je bio, ale na sex moc není

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Babiše přesvědčila 89letá podnikatelka?!

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání