Česká verze Adobe Creative Suite 3 již v prodeji

[Tisková zpráva] Praha, 8. června 2007 – Společnost Adobe Systems uvedla na trh českou verzi Adobe® Creative Suite® 3. Lokalizace se týká všech aplikací obsažených v balících CS3 Design Premium, CS3 Design Standard, CS3 Web Premium a CS3 Web Standard. Verze s českým rozhraním nabízí stejné funkce a možnosti jako v březnu představená anglická, včetně podpory české korektury a dělení slov.

Adobe Creative Suite 3 Design Premium přináší vysoce efektivní sadu nástrojů pro tisk, web, interaktivní a mobilní design. V této sadě jsou integrované nové verze programů InDesign CS3, Photoshop CS3 Extended, Illustrator CS3, Flash CS3 Professional, Dreamweaver CS3 a Acrobat® 8 Professional pro vytváření publikací, webových stránek a bohatých interaktivních prostředí. Ode dneška je také dostupná česká verze sady Adobe Creative Suite 3 Design Standard, jenž obsahuje Adobe Photoshop CS3, Illustrator CS3, InDesign CS3 a Acrobat® 8 Professional. Adobe CS3 Design Standard je určen pro návrháře a poskytovatele tiskových služeb, kteří se zaměřují na profesionální design a tiskovou produkci.

Verze Adobe Creative Suite 3 Web Premium je obsáhlá sada, která kombinuje nezbytné nástroje pro web a interaktivní návrh a vývoj. Obsahuje nové verze programů Adobe Dreamweaver CS3, Adobe Flash CS3 Professional, Adobe Fireworks CS3, Adobe Contribute CS3 – spolu s novými verzemi klíčových nástrojů pro grafický design, jako jsou Adobe Photoshop CS3 Extended, Adobe Illustrator CS3 a Adobe Acrobat 8 Professional. Adobe také uvádí českou verzi Adobe Creative Suite 3 Web Standard, která nabízí programy Adobe Flash CS3 Professional, Fireworks CS3, Dreamweaver CS3 a Contribute CS3.

Ceny a dostupnost
Sady Adobe Creative Suite 3 Design Premium a Design Standard, dále Adobe Creative Suite 3 Web Premium a Web Standard jsou k dispozici prostřednictvím autorizovaných distributorů Adobe. Doporučená prodejní cena sady Adobe Creative Suite 3 Design Premium je 62 060 Kč a sady Creative Suite 3 Design Standard 39 420 Kč. Doporučená prodejní cena sady Adobe Creative Suite 3 Web Premium je 52 750 Kč a sady Adobe Creative Suite 3 Web Standard 31 010 Kč. Ceny jsou bez DPH. Pro stávající uživatele aplikací Adobe je k dispozici řada upgradů. Podrobné informace o funkcích, pravidlech upgradu, cenách a mezinárodních verzích jsou k dispozici na: www.adobe.com/go/cre­ativesuite.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).