Kaspersky uvádí na trh nové české verze Kaspersky Internet Security 2011, Kaspersky Anti-Virus 2011 a Kaspersky Mobile Security 9

[Tisková zpráva] Praha, 9. září 2011 - Společnost PCS, divize DataGuard, distributor produktů Kaspersky Lab pro ČR a SR si dovoluje oznámit uvedení nejnovějších verzí produktů pro domácí uživatele řady 2011 na český a slovenský trh. Zároveň s nimi bude uvedena nová česká verze Kaspersky Mobile Security 9 pro ochranu smartphonů.

Nové produkty Kaspersky Internet Security 2011 a Anti- Virus 2011 obsahují celou řadu výrazně inovovaných technologií pro přesnější detekci a rychlejší reakci na jakékoliv IT hrozby. V srpnu navíc Kaspersky Internet Security 2011 získal poprvé v testech uznávaného britského magazínu Virus Bulletin prestižní ocenění VB100.

Nové verze obsahují řadu nových funkcí a vylepšení. Uživatelé se tak mohou těšit na vylepšenou proaktivní ochranu v reálném čase, Virtuální klávesnici, miniaplikaci Windows Gadget a na vylepšené skenování zranitelností operačního systému a nainstalovaných aplikací.

Komplexní balík Kaspersky Internet Security 2011 pak navíc obsahuje funkce Safe Run pro bezpečné spouštění webových stránek a aplikací, Safe Surf umožňující bezpečné surfování Internetem, velmi efektivní Rodičovskou kontrolu nebo nově implementovanou fukci System Watcher, která monitoruje veškeré systémové události na základě chování programu.

„Vydáním nové verze 2011 rozšířila společnost Kaspersky Lab už tak široký sortiment produktů a přináší uživatelům celou řadu nových technologií," řekl CEO Kaspersky Lab Eugen Kaspersky, "Je skvělé vidět, že jsme dosáhli svých cílů. Díky modulům jako System Watcher, Safe Surf a plně přepracovanému Safe Run modulu, budou mít naši zákazníci jedinečnou míru kontroly nad procesy běžícími na jejich počítačích a zároveň záruku bezpečné práce s důležitými osobními údaji ", dodal E. Kaspersky.

Produkty lokalizované do českého jazyka vycházejí jen několik měsíců po jejich oficiálním uvedení a díky tomu si mohou i čeští a slovenští zákazníci užívat plně všech výhod nových řešení. „Z průzkumu spokojenosti zákazníků v České republice víme, že pokud mají nainstalované produkty Kaspersky, v 99,9% případech nepřecházejí na jiné“, říká o spokojenosti zákazníků Bohdan Vrabec, Kaspersky Distribution Manager pro ČR a SR.

Kaspersky Mobile Security 9
Kaspersky Mobile Security 9 je již třetí generací produktu na ochranu mobilních telefonů z produkce Kaspersky Lab. Nová verze obsahuje mnoho funkcí a vlastností, které jsou díky důkladnému testování přizpůsobeny potřebám uživatele. Jedná se o tzv. all-in-one bezpečnostní balík, který je možné nainstalovat na nejnovější verze operačních systémů Symbian a Windows Mobile. Aktuálně je podporováno více než 300 typů mobilních telefonů.

Trh s mobilními telefony a smartphony stabilně roste a s ním i šíření nebezpečného kódu určeného pro tyto malé osobní počítače obsahující díky synchronizacím s PC citlivá osobní nebo firemní data. Stejně tak roste i počet SMS spamu a nevyžádaných hovorů.

Kaspersky Mobile Security 9 obsahuje vedle základních funkcí typu antivir, firewall, nebo anti-spam, řadu dalších funkcí zaměřujících se především na ochranu před zneužitím dat (kontakty, SMS zprávy, fotky, mp3, firemní data) neoprávněnou osobou.

Díky fukci Anti-Theft můžete vzdáleně svůj telefon zablokovat nebo v případě jeho ukradení veškerá data smazat.

Funkce GPS Find pomůže přístroj nalézt, pokud je ztracen nebo ukraden, zároveň je tato funkce obsažena v Rodičovské kontrole pro rychlé zjištění polohy dítěte.

Po výměně SIM karty Kaspersky Mobile Security 9 zablokuje přístroj a informuje majitele o nově používaném čísle i poloze přístroje.

Funkce Ochrana soukromí umožňuje majiteli ukládat kontakty do černých nebo bílých listin, blokovat nevyžádané hovory a SMS zprávy a některé kontakty ukládat v „utajeném/pri­vátním“ režimu.

Všechny produkty Kaspersky Lab v českém jazyce jsou k dispozici na www.kaspersky.cz , kde si lze stáhnout testovací verze.

O Kaspersky Lab
Kaspersky Lab je největší evropská antivirová společnost. Patří mezi světové společnosti s nejrychlejší reakcí na šířící se IT hrozby, jako jsou viry, spam, spyware, útoky hackerů, phishing a spam. Společnost je řazena do světové špičky 4 prodejců bezpečnostních řešení pro koncové uživatele. Produkty Kaspersky Lab určené jak pro domácí uživatele, tak i pro sektor SMB, velké organizace i mobilní průmysl mají jedinečné detekční schopnosti a jedny z nejrychlejších časů reakcí. Technologie Kaspersky® je celosvětově používána i v celé řadě produktů a služeb provozovatelů řešení IT bezpečnosti. Více informací najdete na www.kaspersky.com nebo www.kaspersky.cz

DigiZone.cz: Skylink: zpožděný kanál Prima +1

Skylink: zpožděný kanál Prima +1

DigiZone.cz: V Plzni odstartovalo Radio 1

V Plzni odstartovalo Radio 1

Vitalia.cz: Jedlé kaštany jsou trpké, je třeba je tepelně upravit

Jedlé kaštany jsou trpké, je třeba je tepelně upravit

Vitalia.cz: Jak si užít Vánoce bez lepku

Jak si užít Vánoce bez lepku

DigiZone.cz: Sat novinky: slovenská TV8 HD i ruský NTV Mir

Sat novinky: slovenská TV8 HD i ruský NTV Mir

DigiZone.cz: Je tu první sportovní přenos přes mobily

Je tu první sportovní přenos přes mobily

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Měšec.cz: Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Stavební spoření: alternativa i pro seniory

Root.cz: Pinebook: linuxový notebook za 89 dolarů

Pinebook: linuxový notebook za 89 dolarů

Root.cz: 250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

250 Mbit/s po telefonní lince, když máte štěstí

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?