Český manažer v Top vedení celosvětové firmy

[Tisková zpráva] Milan Baran, generální ředitel ZyXEL Communications Czech s.r.o. pro Českou republiku, Slovensko a Polsko, byl jmenován do funkce Vice President of Operations. V této pozici bude mít zodpovědnost za oblast nákupu, sourcingu, logistiky, technické podpory a zákaznického servisu v celé Evropě.

Milan Baran v minulosti strávil přes osm let v mezinárodních společnostech na Taiwanu a v Hongkongu, kde získal bohaté zkušenosti. V roce 2004 založil velice úspěšnou pobočku ZyXEL v České republice, a dále pobočky v Polsku a na Slovensku. Společnost ZyXEL je celosvětovým lídrem v oblasti širokopásmového přístupu na Internet a kvalitní značkou v oblasti síťových řešení pro firmy i domácnosti.

O společnosti ZyXEL
Byla založena v roce 1989 na Tajwanu jako ZyXEL Communications Corp. V současné době se jedná o vedoucího dodavatele kompletních širokopásmových přístupových řešení pro poskytovatele připojení, ale také pro podnikatelské subjekty a domácí uživatele. Společnost ZyXEL byla nedávno oceněna jako první „zelená“ společnost na Tajwanu, a jako druhá nejvyšší v této kategorii v celé Asii (2007 CG watch Asian Corporate Governance Association).

Počátky společnosti jsou spojeny s výrobou prvních modemů. Od té doby ZyXEL prošel mnoha transformacemi v rychle se rozvíjejícím odvětví síťového průmyslu. V dnešní době patří ZyXEL mezi několik málo společností na světě, které jsou schopny dodat kompletní síťová řešení od DSL zařízení pro koncové uživatele, zařízení pro ústředny, přes přístroje pro internetovou bezpečnost, switche, WLAN zařízení, až k FTTx, PON a síťovým systémům pro správu nebo ukládání dat integrovaných do sítě.

Společnost ZyXEL má 3200 zaměstnanců a 70 distributorů po celém světě ve více než 150 zemích. ZyXEL Communications Corp. má 29 obchodních zastoupení a 3 výzkumná a vývojová centra po celém světě.

Další informace o společnosti ZyXEL naleznete na stránkách www.zyxel.com nebo www.zyxel.cz.