Check Point nabízí zcela zdarma ZoneAlarm Pro 2010 a Identity Guard® Basis Protection

[Tisková zpráva] Přední poskytovatel zabezpečení internetu a partner pro prevenci krádeže identit pomáhají spotřebitelům zůstat v bezpečí

Praha, 12. dubna 2010 – Check Point Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), celosvětový lídr v oblasti zabezpečení internetu, dnes oznámil, že firma bude nabízet bezplatnou verzi ZoneAlarm® Pro 2010, špičkového firewallu, navrženého k zastavení útoků, které samotný antivirus nezachytí. Pro další zvýšení online zabezpečení spolupracuje ZoneAlarm se společností Intersections Inc., která poskytne Identity Guard® Basis Protection, základní balíček služeb a řešení pro ochranu před krádeží identity. Nabídka začne v úterý 13. dubna od 6 hodin PDT (ve 12 hodin evropského času) a bude trvat 24 hodin, souběžně s Micosoft Patch Tuesday. Na adrese www.zonealarm­.com/only24hou­rs tak lze získat zdarma ochranu v hodnotě více než 120 dolarů.

ZoneAlarm Pro 2010 kombinuje přední světový firewall s funkcí OSFirewall, která monitoruje chování v rámci operačního systému (OS) a chrání především před moderními nebezpečnými útoky, záměrně navrženými tak, aby obcházely standardní zabezpečení počítače. Dohromady tato robustní obrana blokuje útoky, které antivirus sám nezadrží, což činí ZoneAlarm Pro perfektním doplňkem k antivirové ochraně, která již může být na uživatelských počítačích přítomna. Identity Guard® Basis Protection, poskytovaná společnosti Intersections Inc, vedoucím poskytovatelem ochrany před krádeží identit, nabízí spotřebitelům základní ochranu zahrnující denní monitorování osobních informací na internetu, ochranu při ztrátě peněženky, přístup do Identity Theft Assistance Center a pojištění úhrady ztrát ve výši 1 milionů dolarů (bez dodatečných nákladů pro zákazníka). To vše v hodnotě 60 dolarů za roční předplatné bude zítra nabídnuto zdarma.

“V období elektronické komunikace se státní správou se podvodníci zaměřují právě na krádeže identit,” říká David Řeháček, marketingový manažer Check Point Software Technologies. “ Aby se zabránilo online podvodům, musí si uživatelé svou identitu chránit na PC i mimo něj. Pro podporu zabezpečení a zvýšení povědomí o nebezpečnosti krádeže identity jsme se spojili právě s Intersections Inc. a nabídli spotřebitelům unikátní firewall a přední řešení pro ochranu identity zcela zdarma bez dalších nákladů.“ dodává D. Řeháček.

Pro zastavení útoků vstupujících do PC prostřednictvím webového prohlížeče obsahuje ZoneAlarm Pro 2010 novou technologii Advanced Download Protection, která automaticky kontroluje a analyzuje požadavky programů a uživatelů na stahování a určí, zda jsou bezpečné či nebezpečné. Blokování dalších podvodných webů zajišťuje integrovaný antiphishing, založený jak na signaturách, tak heuristické analýze. Ztrátě osobních údajů účinně zabraňuje Identity Guard® Basis Protection, který monitoruje důležité informace, jako například údaje z identifikačních osobních dokladů, čísla kreditních karet či záznamy bankovního účtu a ihned upozorní uživatele na zachycené podezřelé aktivity. Pro více informací o ZoneAlarm Pro a Identity Guard® Basis Protection, prosím navštivte: www.zonealarm.com nebo www.identitygu­ard.com/basic.

Promo akce Check Point ZoneAlarm Pro a Identity Guard® Basis Protection představuje pro koncového zákazníka hodnotu 120 dolarů. Nabízený ZoneAlarm Pro zahrnuje plnou 1 roční licenci až pro tři osobní počítače. Limitované je pouze jedno stažení na nového zákazníka. Jediné poplatky, které koncový zákazník může zaplatit, souvisejí s poplatky za daň a jsou stanoveny v závislosti na domovské zemi uživatele. V případě zájmu, klikněte na http://www.zo­nealarm.com/on­ly24hours. ZoneAlarm je také nabízen stávajícím i novým fanouškům na Facebooku: www.facebook.com/Zo­neAlarmFirewa­ll.

Lupa.cz: Brněnský radní chce zničit kartel operátorů. Uspěje?

Brněnský radní chce zničit kartel operátorů. Uspěje?

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

Chaos u EET pokračuje. Jsou tu další návrhy

120na80.cz: Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Pánové, pečujte o svoje přirození a prostatu

Podnikatel.cz: EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

EET: Totálně nezvládli metodologii projektu

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Mondelez stahuje rizikovou čokoládu Milka

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?