Check Point zjednodušuje správu zabezpečení pro více domén

26. 8. 2010

[Tisková zpráva] Nové softwarové blady pro správu více domén nabízí společnostem všech velikostí virtuální řízení bezpečnosti

Praha, 26. srpna 2010 – Check Point Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), celosvětový lídr v oblasti zabezpečení internetu, představil nové softwarové blady pro správu více domén, které nabízí řízení bezpečnosti společnostem všech velikostí. Nové softwarové blady umožňují firmám nastavit vlastní bezpečnostní politiku na virtuální doméně a současně snadné propojení se stávající infrastrukturou. Softwarové blady pro správu více domén navíc umožňují účinnější ochranu na všech doménách.

Přestože se složitost zabezpečení stále zvyšuje, správci IT nyní mohou zjednodušit správu přenesením zabezpečení do virtuálních domén, které lze rozdělit podle typu umístění, typu společnosti nebo bezpečnostních funkcí. Softwarové blady pro správu více domén, založené na ověřené technologii Provider-1, pomáhají správcům nastavit svou bezpečnostní správu tak, aniž by narušili nezávislost jednotlivých domén. Společnosti mohou například centralizovat nastavení a správu firewallu, VPN, IPS a dalších bezpečnostních ochran v rámci jednotlivých domén a zároveň nastavit bezpečnostní funkce dle potřeby. Správce navíc může dosáhnout lepšího a silnějšího zabezpečení tím, že prosazuje společné bezpečnostní zásady a sdílí společná pravidla na více domén.

„Check Point přináší inovace v oblasti bezpečnostní správy již téměř dvě desetiletí a pomáhá organizacím dosáhnout lepší efektivity a vyšší bezpečnosti,” řekl Oded Gonda, víceprezident bezpečnosti sítí společnosti Check Point Software Technologies. „Dnes představujeme ojedinělé, flexibilní a cenově dostupné řešení, které dále zjednodušuje zabezpečení a využívá stávající infrastruktury zákazníků.“

Zákazníci si mohou snadno nainstalovat softwarové blady pro správu více domén do stávající infrastruktury. Tím zjednodušší správu IT a využijí svou současnou infrastrukturu. Jediným kliknutím mohou kdykoli rozšířit svou bezpečnostní správu a zavést si nové bezpečnostní domény softwarových bladů za pouhých 1500 dolarů za každou doménu. Softwarový blade pro správu více domén společnosti Check Point je také k dispozici jako specializované zařízení SMART-1, které nabízí snadné plug-and-play řešení. Více informací najdete zde: http://www.chec­kpoint.com/pro­ducts/multi-domain-security-management/in­dex.html

„Softwarový blade pro správu více domén byl důležitým článkem našeho úspěchu. Svými funkcemi pro správu nám umožnil vzájemně oddělit jednotlivá prostředí," řekl Brian Clark, síťový inženýr v Commonwealth Financial Network. „Díky tomu můžeme jednotlivým funkcím přiřadit odpovídající úkoly a se změnou správy zabezpečení se také změnila uživatelská úroveň.”

Klíčové vlastnosti a výhody softwarového bladu pro správu více domén:

• Centrální monitoring pro všechny brány, v rámci jediné řídící konzole systémová nastavení pro více domén
  • Vyšší flexibilita, více možností a přesnost správy
  • Vyšší výkon díky jednotné bezpečnostní politice napříč doménami
  • Nižší investice do hardwaru a celkově nižší náklady na vlastnictví

„Naše architektura softwarových bladů umožňuje firmám snažší nastavení správy zabezpečení. S nejnovějšími softwarovými blady je snadné umístit správu zabezpečení do virtuální domény při zachování potřebné flexibility pro každou doménu," uzavírá Gonda.

Dostupnost
Softwarové blady pro správu více domén společnosti Check Point budou k dispozici přes celosvětovou síť prodejců. Jednotlivé partnery najdete zde: http://partner­s.us.checkpoin­t.com/partner­locator/.

O společnosti Check Point Software Technologies Ltd.
Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoin­t.com), celosvětový lídr v oblasti zabezpečení internetu, je jediný dodavatel, který nabízí jednotný rámec pro správu komplexního zabezpečení sítí, dat a koncových bodů. Check Point svým zákazníkům přináší bezkonkureční zabezpečení proti všem typům hrozeb, klade důraz na jednoduchost nastavení a ovládání a snižuje náklady na vlastnictví. Check Point jako první uvedl na trh firewall (označený FireWall-1) s patentovanou technologií „stateful inspection“. Nejnovější inovací Check Pointu je architektura softwarových bladů. Dynamická architektura softwarových bladů nabízí bezpečná, flexibilní a jednoduchá řešení, která je možné libovolně přizpůsobit potřebám jakékoliv organizace či prostředí. Mezi zákazníky Check Pointu patří desítky tisíc společností a organizací všech velikostí, včetně všech firem uváděných v žebříčku Fortune 100. Řešení ZoneAlarm, které získalo řadu ocenění, chrání milióny počítačů proti útokům hackerů, spyware a krádeží identity.

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

120na80.cz: Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Popraskané rty? Některé balzámy stav zhoršují

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vitalia.cz: To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

To není kašel! Správná diagnóza zachrání život

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Vitalia.cz: Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

Tesco: Chudá rodina si koupí levné polské kuře

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Podnikatel.cz: Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Na poslední chvíli šokuje vyjímkami v EET

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu

Pravda o přibírání na zimu

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Změny v daních z příjmů u zaměstnávání

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Podnikatel.cz: Pozor, pojišťovny mění čísla účtů

Pozor, pojišťovny mění čísla účtů