Společnosti Cisco, NetApp a VMware představily společné řešení pro zabezpečení dynamických datových center

26. 1. 2010

[Tisková zpráva] Nová architektura multiklientského zabezpečeného přístupu k aplikacím na serverech přináší lepší zabezpečení dat v prostředí firemních cloudů

Praha, 26. ledna 2010 — Společnosti Cisco, NetApp a VMware oznámily další posílení své dlouhodobé spolupráce a představily novou architekturu, která zákazníkům zajistí vyšší výkon, dynamiku a zabezpečení jejich virtualizovaných datových center. Komplexní architektonické řešení Secure Multi-tenancy Design Architecture poskytuje zvýšené zabezpečení v prostředí cloudů tak, že zcela izoluje IT zdroje a aplikace různých klientů, divizí nebo oddělení ve společně sdílené IT infrastruktuře. Cisco, NetApp a VMware poskytují k tomuto řešení společnou podporu, aby bylo budování jednotné virtualizované infrastruktury zákazníků co nejjednodušší.

„Společnostem Cisco, NetApp a VMware se naskytla opravdu velká šance společně zcela změnit pojetí datových center,” uvedl prezident a generální ředitel společnosti NetApp Tom Georgens. „Naše dynamická datová centra jsou základem cloud computingu, který umožňuje firmám, integrátorům a poskytovatelům služeb využívat IT jako službu.”

„Virtualizace sítí, serverů a úložných zařízení rychle proměňuje datová centra,” řekl prezident a generální ředitel společnosti VMware Paul Maritz. „Dynamická datová centra postavená na architektuře VMware vSphere společně s technologiemi Cisco a NetApp posytují služby privátních i veřejných cloudů a umožňují přesuny dat a aplikací mezi těmito cloudy. Integrovali jsme naši technologii s řešeními Cisco a NetApp nejen proto, abychom ulehčili práci správcům datových center, ale především proto, aby vše co nejlépe vyhovovalo samotným zákazníkům.”

Řešení Secure Multi-tenancy Design Architecture je komplexní a validovaná architektura, která izoluje IT zdroje v prostředí sdílené infrastruktury virtuálního prostředí cloudů. Jeho součástí jsou switche Cisco Nexus a řešení Cisco Unified Computing System, FAS storage s nástroji MultiStore a Data Motion od NetApp a technologie VMware vSphere s nástrojem vShield Zones. Řešení bylo testováno a ověřováno podle standardů Cisco Validated Design, takže zákazníci jej mohou rychle nasadit a integrovat s dalšími systémy. Více o ověření nové architektury najdete v Cisco Validated Design na adrese www.netapp.com/us/cis­co-vmware/.

Cisco, NetApp a VMware poskytují ke společnému řešení podporu a řadu profesionálních služeb tak, aby zákazníci získali špičkový servis. Byl spuštěn společný model 24-hodinové podpory, který nabízí rychlé reakce společností Cisco, NetApp a VMware na požadavky zákazníků v souvislosti s řešením Secure Multi-tenancy Design Architecture.

Podnikatel.cz: Udávání a účtenková loterie, hloupá komedie

Udávání a účtenková loterie, hloupá komedie

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

120na80.cz: Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Co všechno ovlivňuje ženskou plodnost?

Měšec.cz: Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Platby do zahraničí: pozor na tučné poplatky

Měšec.cz: Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Za palivo zaplatíte mobilem (TEST)

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Podnikatel.cz: Na 3. prosince se chystá protest proti EET

Na 3. prosince se chystá protest proti EET

DigiZone.cz: Další dva kanály nabídnou HbbTV

Další dva kanály nabídnou HbbTV

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Vitalia.cz: Jsou čajové sáčky toxické?

Jsou čajové sáčky toxické?

Vitalia.cz: Dáte si jahody s plísní?

Dáte si jahody s plísní?

Vitalia.cz: Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Jmenuje se Janina a žije bez cukru

Vitalia.cz: Pravda o přibírání na zimu