Citrix ohlašuje až 100% slevy na vzdělávací kurzy pro obchodní partnery

7. 2. 2008

[Tisková zpráva] Záměrem je vyškolení partnerů při nižších nákladech a v kratším čase

FORT LAUDERDALE, Florida, 6. února 2008 — Společnost Citrix Systems, Inc. (Nasdaq: CTXS), světový lídr v oblasti infrastruktury pro poskytování aplikací, ohlásila tři nové vzdělávací aktivity pro své obchodní partnery. Umožňuje tím partnerům získat potřebné znalosti v kratším čase a za výrazně nižší cenu. Jednotlivé vzdělávací platformy se týkají kompletního produktového portfolia v různých úrovních. Registrace členů programu Citrix Partner Network je možná stránkách www.citrix.com/par­tnertraining.

Tyto tři nové nabídky zahrnují:
SalesPass, nová podpora pro členy programu Citrix Partner Network, která nabízí stálý neomezený přístup ke všem informacím o prodeji a vlastnostech produktů Citrixu a také bezplatné e-learningové kurzy o metodice prodeje. KickStart, akce nabízející zlevněné nebo bezplatné důkladné technické školení o vybraných produktech Citrixu. Tato akce, určená pro rychlé seznámení partnerů s nejnovějšími nabídkami Citrixu, potrvá až do nejbližšího setkání partnerů na Citrix Summit (říjen 2008) a bude zahrnovat školení o produktech Citrix XenServer™ a Citrix® NetScaler®.

KickStart pro Citrix XenServer poskytuje přístup ke špičkové platformě pro samostudium vlastním tempem za podpory lektora, spojené s praktickými úlohami a nabízené nyní bezplatně.

KickStart pro Citrix NetScaler zahrnuje pětidenní školení pod vedením lektora, které spojuje základní a pokročilé kurzy o produktu NetScaler. Tato kombinovaná nabídka je dostupná za akční cenu 1000 USD, což je 80% sleva ze současné ceny.

StayCurrent, akční nabídka intenzivního hloubkového technického školení o produktu Citrix Presentation Server™ Platinum Edition. Jejím záměrem je podnítit partnery, aby si doplnili své znalosti. Toto školení shrnuje několik kurzů v celkové délce jedenácti dnů do pětidenní intenzivní výuky. Kurz je nabízen za akční cenu 2500 USD, což je 55% sleva ze současné ceny. Tato nabídka platí také až do nejbližšího setkání partnerů na Citrix Summit (říjen 2008).

„Partneři oceňují oficiální technická a prodejní školení Citrixu a považují obojí za důležité nástroje pro úspěch svého podnikání. Tyto programy usnadní našim partnerům cestu k rozšíření jejich znalostí o produktech společnosti Citrix více, než kdykoli předtím,“ řekl Julieann Scalisi, generální ředitel oddělení Citrix Education. „Nové programy pomohou našim partnerům pokračovat v prohlubování jejich kvalifikace v oboru poskytování aplikací a zajistí, že budou moci dodávat svým klientům ty nejlepší služby.“

Členové programu Citrix Partner Network se mohou dozvědět více o nových školicích programech a dokonce se předběžně zaregistrovat do připravovaných kurzů na stránkách www.citrix.com/par­tnertraining. K těmto stránkám mají přístup pouze členové Citrix Partner Network přes platný účet My Citrix.

DigiZone.cz: Česká televize mění schéma ČT :D

Česká televize mění schéma ČT :D

Podnikatel.cz: EET zvládneme, budou horší zákony

EET zvládneme, budou horší zákony

120na80.cz: 5 poporodních problémů a jejich řešení

5 poporodních problémů a jejich řešení

Vitalia.cz: Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Analýza letáků: Na co lákají do prodejen?

Lupa.cz: Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

Google měl výpadek, nejel Gmail ani YouTube

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

DigiZone.cz: Milan Kruml: procházka TV historií

Milan Kruml: procházka TV historií

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

DigiZone.cz: Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Digi CZ výrazně zlevnila balíček HBO

Podnikatel.cz: Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Zavře krám u #EET Malá pokladna a Teeta?

Vitalia.cz: Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Naučí vás péct kváskový chléb bez lepku i s lepkem

Podnikatel.cz: Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Prodává přes internet. Kdy platí zdravotko?

Podnikatel.cz: Víme první výsledky doby odezvy #EET

Víme první výsledky doby odezvy #EET

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo