Citrix Systems jmenuje Miloše Hrnčára do vedoucí funkce pro subregion EEMEA

18. 6. 2010

[Tisková zpráva] Toto jmenování posiluje novou strategii Citrixu v Evropě, kde se má Hrnčár zaměřit na rozvojové trhy

Praha, Česká republika – 17. června 2010 – Citrix Systems, Inc. (NASDAQ: CTXS), přední dodavatel řešení pro virtualizace, počítačové sítě a cloud computing, oznámil jmenování pana Miloše Hrnčára viceprezidentem pro východní část regionu EMEA (EEMEA). Hrnčár bude mít v tomto nově ustanoveném subregionu, který zahrnuje východní Evropu, Střední východ a severní Afriku, na starosti prodej, distribuci, rozvoj obchodu a marketing.

Toto jmenování podporuje změnu strategie společnosti Citrix Systems v regionu EMEA, který je nyní rozdělen do šesti subregionů: Skandinávie, Benelux, jižní Evropa, střední Evropa (DACH), východní EMEA, Spojené království/Irsko a jižní Afrika. V roce 2010 je očekáván velký rozvoj implementací virtualizace desktopů a serverů a tato nová strategie má lépe podporovat rychle rostoucí trhy ve východní Evropě, severní Africe a na Středním východě.

Hrnčár má 14 let zkušeností s mezinárodním obchodem na trzích v EEMEA a Spojených státech. Přešel k Citrixu z pobočky Microsoftu pro střední a východní Evropu (CEE), kde zodpovídal za prodejní kanály pro firemní produkty z řady Microsoft Dynamics v tomto regionu. Před nástupem do Microsoftu pracoval několik let pro společnost Accenture v Sophia Antipolis ve Francii.

Scott Herren, viceprezident a generální ředitel Citrix Systems pro region EMEA říká: „Náš aktuální průzkum rozvoje virtualizace ukazuje, že v tomto roce dojde k nárůstu prodejů virtualizačních řešení. Proto jsme se rozhodli podpořit naši rostoucí zákaznickou základnu v subregionu EEMEA tím, že jsme jej vyčlenili jako jednu ze samostatných oblastí, abychom mohli lépe uspokojit specifické potřeby jednotlivých trhů. Jsem přesvědčen, že si Miloš jako zkušený IT manažer povede ve svojí nové funkci dobře, protože zavádění virtualizace na těchto trzích začíná nabírat velké tempo.“

Hrnčár získal mezinárodní tituly MBA na IE Business School (Španělsko) a M. Sc. v oboru elektrotechniky na univerzitě v Karlsruhe (Německo).

O společnosti Citrix Systems, Inc.
Citrix Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS) je předním dodavatelem virtuálních počítačových řešení, která pomáhají firmám poskytovat IT jako službu na vyžádání. Citrix, založený v roce 1989, spojuje technologie virtualizace, sítí a cloud computingu do uceleného portfolia produktů, které nabízejí uživatelům virtuální pracovní styl a IT oddělením virtuální datová centra. Přes 230.000 organizací z celého světa spoléhá na to, že jim Citrix pomůže vybudovat jednodušší a ekonomičtější IT prostředí. Citrix udržuje partnerský vztah s více než 10.000 firmami ve více než 100 zemích. Roční příjem v roce 2009 byl 1,61 miliardy dolarů. Více informací získáte na www.citrixnews.cz nebo www.citrix.com.

Lupa.cz: Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Propustili je z Avastu, už po nich sahá ESET

Měšec.cz: Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Jak levně odeslat balík přímo z domu?

Lupa.cz: Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Babiš: E-shopů se EET možná nebude týkat

Podnikatel.cz: 3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

3, 2, 1..EET startuje. Na co nezapomenout?

Root.cz: Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vypadl Google a rozbilo se toho hodně

Vitalia.cz: Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

Spor o mortadelu: podle Lidlu falšovaná nebyla

DigiZone.cz: ČT má dalšího zástupce v EBU

ČT má dalšího zástupce v EBU

Podnikatel.cz: Udávání kvůli EET začalo

Udávání kvůli EET začalo

Vitalia.cz: Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

Znáte „černý detox“? Ani to nezkoušejte

DigiZone.cz: Flix TV má set-top box s HEVC

Flix TV má set-top box s HEVC

DigiZone.cz: Recenze Westworld: zavraždit a...

Recenze Westworld: zavraždit a...

Vitalia.cz: Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Chtějí si léčit kvasinky. Lék je jen v Německu

Měšec.cz: Přejete si číslo účtu na přání?

Přejete si číslo účtu na přání?

120na80.cz: Rakovina oka. Jak ji poznáte?

Rakovina oka. Jak ji poznáte?

DigiZone.cz: HD programy ČT i v UPC Horizon

HD programy ČT i v UPC Horizon

120na80.cz: Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček

Stoná vaše dítě často? Upravte mu jídelníček