Cleverlance se stala TIBCO Consulting Partnerem

[Tisková zpráva] Společnost TIBCO Software jmenovala Cleverlance Enterprise Solutions TIBCO Consulting Partnerem na regionální úrovni.

Praha, 21. března 2008 – Společnost Cleverlance splnila všechny nezbytné podmínky a stala se TIBCO Consulting Partnerem na regionální úrovni. Získání tohoto partnera prezentuje Cleverlance jako dodavatele vyškolených a certifikovaných konzultantů, kteří zvládají implementaci TIBCO softwaru a řešení na špičkové úrovni.

„Díky tomuto partnerství můžeme nabídnout našim zákazníkům kvalitní a komplexní služby v této oblasti, od návrhu architektury přes implementaci až po provoz hotového řešení. Naším cílem je vybudovat přední tým zaměřený na TIBCO v ČR a SR,“ uvedl Petr Štros, Chief Commercial Officer společnosti Cleverlance.

Vlastní partnerství usnadňuje Cleverlance přístup na perspektivní trh EAI (Enterprise Application integration), SOA (Service Oriented Architecture) a BPM (Business Process Management). Společnost Cleverlance a její odborníci získávají snadnější přístup k TIBCO technologiím, dokumentaci a informacím o plánovaném rozvoji TIBCO produktů. Jednodušší mají také přístup k dalším TIBCO školením.

Více informací o společnosti TIBCO software naleznete zde: www.tibco.com