Computex 2007: ASUS odhaluje nová řešení pro digitální domácnost

[Tisková zpráva] Praha 8. června 2007 - ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, vystavuje na letošní výstavě Computex 2007 domácí digitální centra a bezdrátová řešení. Pro stále vzrůstající počet vyznavačů trendu digitální zábavy připravila společnost ASUS novou řadu řešení pro digitální domácnost a bezdrátový přenos dat, aby si uživatelé mohli lépe vybírat to nejlepší z možností domácí zábavy.

LCD TV – Využití technologie Splendid™ pro pohádkový obraz
LCD televizory společnosti ASUS využívají novou exkluzivní technologii ASUS Splendid™ Video Intelligent, která automaticky optimalizuje obraz a poskytuje příjemné živé barvy pro lepší vizuální zábavu. Kromě nastavení nejlepšího obrazu lze volit také zobrazení jednoho ze tří odstínů pokožky. LCD televizory ASUS tak zaručují vysoce kvalitní obraz pro mimořádný zážitek.

DAV Center A33 – Výkonné řešení pro digitální domácnost
ASUS DAV Center A33 integruje Hi-Fi pětikanálový HD audiozesilovač, vstupní/výstupní rozhraní HDMI a audiodekodéry Dolby a DTS. Kompatibilita s různými HD formáty a současnými A/V zařízeními nabízí průzračný 3D prostorový zvuk a obraz v HD kvalitě s rozlišením až 720P / 1080i. DAV Center A33 podporuje také bezdrátový standard 802.11n pro rychlejší přenos HD obsahu na větší vzdálenosti, než umožňují dosavadní standardy. Podpora rozhraní Bluetooth pak umožňuje přenos multimédií a dat mezi A33 a jinými zařízeními, jako jsou notebooky nebo kapesní počítače.

DAV Center D22 – Okamžitý přístup k TV vysílání a zabezpečení domácnosti ASUS DAV Center D22 nabízí vzdálený přístup k domácím médiím a ostrahu domácnosti. Umožňuje sledovat například lokální živé TV vysílání nebo přenos z bezpečnostní kamery umístěné doma, ať jste kdekoli. Pomocí D22 mohou uživatelé využívat a sdílet uložené filmy, hudbu a dokonce živé analogové/digitální TV vysílání přes libovolné zařízení umožňující práci s internetem, a to včetně notebooků, kapesních počítačů nebo mobilních telefonů. Ve spojení s bezdrátovou IP kamerou ASUS PT01 může D22 sledovat na dálku dění ve vaší domácnosti a zlepšit tak její zabezpečení.

První bezdrátový Skype telefon s Windows SideShow na světě
ASUS AiGuru S2 je světově první bezdrátový Skype telefon, který využívá funkce Vista SideShow, nabízející pohodlné volání, poslech hudby a nepřetržitý přísun informací prostřednictvím RSS zpráv a e-mailů. Tento malý zázrak, nezbytný doplněk každé skutečně digitální domácnosti, je vybaven také bezdrátovým přehrávačem Windows Media Player, podporou iTunes a funkcemi dálkového ovladače.

Bezdrátové řešení pro HDMI™ produkty v digitální domácnosti
Bezdrátová řešení Asus pro HDMI produkty umožňují bezdrátový přenos obrazového a zvukového signálu mezi zařízeními přes několik zdí a místností. Kvalita přenosu je přitom stejná jako při použití kabelu. Vstupem může být HDMI, komponentní video a analogový zvuk. Výstupem pro HDTV je standardní rozhraní HDMI. Přenosové zařízení je plně kompatibilní s HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) a rychlost přenosu je až 480 megabitů za sekundu (Mb/s). Uživatelé si tak mohou kdykoli a kdekoli dopřát digitální zábavu s vysokou kvalitou obrazu a zvuku, aniž by se museli zabývat nepříjemným a nákladným natahováním kabelů mezi zařízeními.

Tato náhrada za HDMI kabel umožňuje uživatelům umístit jejich HDTV kamkoli chtějí.

Špičkové 802.11n řešení
Nová řada produktů ASUS pro 802.11n obsahuje dvoupásmový směrovač WL-550abgn, bezdrátový ADSL směrovač WL-600N a klientskou kartu WL-160N. Tyto inovativní produkty využívají návrh nejnovější normy bezdrátového přenosu 802.11n a dosahují rychlostí vyšších než 100 Mb/s. To z nich dělá ideální řešení pro streamování multimédií v domácnosti. Kromě toho lze WL550abgn a WL-600N po připojení externího pevného disku používat také jako bezdrátová úložiště dat. Díky inovativním technologiím Download Master a Plug-n’-Share mohou uživatelé snadno stahovat soubory a sdílet funkce periferních zařízení.

ASUS na výstavě Computex 2007
Pro více detailů, prosím, navštivte společnost ASUS ve dnech 5. až 9. června na jejím stánku F185 – F232 v hale 2. Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti www.asus.com nebo http://cz.asus.com

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).